Oprettet 30. november 2019

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
3 år
Farve
Farve
3 farvet
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Ja
Salgsklar
Salgsklar d.
30. oktober 2019
Placering
Placering
7500 Holstebro
Mor
Mor
Chihuahua
Far
Far
Papillon
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Det er med stor sorg at jeg er nødt til at lave dette opslag. Men det er for min lille skats skyld, så han kan komme til et hjem, hvor de har overskud til at give ham det han har brug for. ??

7500 Holstebro

Han hund.

Chihuahua/papillion blanding

3 år

Vejer 2,7 - 3 kilo.

Han godt med små og mellem hunde, dog ikke store. Han kan ikke med katte.

Han er bange for børn.

Hej jeg hedder Diesel, og fylder 3 år til januar. Jeg er en blanding af chihuahua og papillion. Jeg har det IKKE særlig godt med børn, de gør mig lidt utrygge. Jeg kan godt med andre hunde, dog ikke alt for store.

Jeg gør en del af nye mennesker, men det er kun indtil jeg har set dem an, og lærer dem at kende. Ellers er jeg en glad for vaks hund, med krudt i rumpetten.

Jeg har været hos mine ejere siden jeg var 8 uger, men efter min ene mor er blevet syg og ikke rigtig kan overskue særlig mange ting mere, og min anden mor har fået arbejde, er der ikke tid til at give mig de gå ture og opmærksomhed jeg har brug for.

Jeg søger derfor en familie, uden børn som har tid til at give mig et nyt kærligt og blivende hjem. Jeg er kastreret, og jeg har fået passet alle mine vacciner. Jeg har aldrig fejlet noget, udover lidt udu med min mave, når jeg engang imellem får noget jeg ikke helt kan tåle, derfor får jeg noget kost til sarte maver fra Pet World. Jeg har min sundhedsbog med når jeg får en ny familie.

Der medfølger foder, foderboks, tæpper, hundekurv, godbidder legetøj, børster mv.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;