Oprettet 29. november 2019

Golden retriever blanding, hund, 12 mdr. , salgklar 29.11.2019





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
5220 Odense Sø



Annoncebeskrivelse

Birk . Grundet allergi hos sin familie søger den dejlige dreng en ny forevig familie. Han er i Danmark. Han er en rigtig kærlig, hengiven, godmodig og sød dreng der elsker familiens børn. Han er utryg ved fremmede mennesker hvilket der skal arbejdes med. Han kan være alene hjemme, elsker at hygge på sofaen og nusse. Han gøer en del og skal derfor ikke til en lejlighed. Han er rigtig glad for andre hunde og vil meget gerne være udendørs ved hav eller i skoven. 1,5 år | 25 kg | Skulderhøjde 62cm | Primære racer er Golden retriever/ukendt mellem str race.
Vi har altid mange hvalpe og hunde til adoption i alle størrelser. Birk. er i Danmark og formidles gennem New Hope Denmark, der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige internater i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er.
Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes samt har mulighed for at føle dig tryg ved processen. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt. Samtlige af vores hunde formidles med TRACES, neutraliseret, fuldt DHHPi vaccinerede, rabies vaccineret, chip, orme- og lopperkur, Giardia og Leishmania tests, sundhedstjek og EU-pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests samt tandrens mv inden ankomst til Danmark. Vi yder altid støtte til vores adoptanter, både ved personlig støtte samt et dejligt fællsskab. en lukket familiegruppe med alle de andre familier.
Racer: Golden retriever blanding
Alder: 12 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: 29.11.2019

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;