Oprettet 27. november 2019

Gadehund





Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
6 mdr.
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Husky-blanding
Farve: Sort/beige/hvid
Køn: Han
Vægt: 10 kg
Alder: 6 mdr.
Pris: 3000,00

Smukke James Dean er blevet fundet helt mutters alene på et gadehjørne i Brøndby, og da han ikke var chippet, har vi ikke kunnet kontakte hans ejere. Trods fremlysning har ingen ej heller henvendt sig efter ham, så nu er han overdraget til Dyreværnet og vi skal finde et nyt hjem til ham. 

James Dean er en stor, skøn hvalp, og sammen med mennesker er han virkelig en charmetrold og knaldhamrende fræk, jo mere tryg og tilpas han bliver i det selskab, han er i. Det har også medført nogle unoder, som giver vores hundetrænere masser at arbejde og som hans nye hunde-erfarne familie selvfølgelig skal kunne håndtere korrekt, så de ikke eskalerer. 

Til gengæld var han tydeligvis slet ikke socialiseret med andre hunde, da vores trænere fik ham i hænderne. Nu kan han dog lege fint med hvalpe, der matcher ham, men man skal være varsom. Han kan både være for voldsom overfor mindre hvalpe, og reagere frygtsomt, hvis en hvalp er for pågående/buldrende. 

Her ligger virkelig en opgave foran hans nye familie, der skal håndteres korrekt, så hans fortsatte socialisering bliver en succes. 

Derfor er James Dean ikke egnet som førstegangshund, og kræver en moden og stabil familie, der har den fornødne tid at lægge i ham. Han er hvalp, med alt hvad der indebærer plus alle ukendte faktorer om hans fortid.  

Vil man høre mere om James Dean, så kræver vi personligt fremmøde i Dyreværnets åbningstid, for at komme i betragtning til ham.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;