Oprettet 22. november 2019

Old english bulldog, flere hvalpe, 1 uge , m. stamtavle, salgsklar Til foråret

Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret gratis konto
Kontakt sælger
Race
Race
Old English Bulldog
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
5762 Vester SkerningeAnnoncebeskrivelse

THEILS BULLDOGS
HVALPE FORÅRET 2020

Så er hvalpelisten åben til vort næste kuld til foråret 2020. Så går du med overvejelse om at få en old english bulldog og kunne tænke dig at blive en del af vores lille hundefamilie, så læs med her.
Vi er et lille hobbyopdræt bosiddende på Sydfyn, med efterhånden mange år inden for oeb verdenen. Vores familie består til hverdag af jeg Katrine, min mand Bent og vores efterhånden halvstore drenge samt vores vidundere Mango og aston. I vores avl vægter vi type, sind og sundhed lige højt. Det er for os vigtigt at visionen bag genskabelsen af denne fantastiske race værnes om og prioriteres højt hvad angår avl.Du kan læse meget mere om os på Facebook i gruppen: Theils Bulldogs. Du/i er velkommen til at kontakte mig for spørgsmål og en evt aftale i forhold til besøg.

Beskrivelse af mor og far

Dreambulls Mulan aka Mango er en fantastisk tæve og familiehund. Hun har et dejligt sind og kan med alle hunde. Hun er racetypisk, god muskulatur, gode vinkler, lang lige hale, set med vores øjne perfekt. Hun er sundhedstestet med super gode resultater samt hjertescannet og mentaltestet. Hun har flere topplaceringer bag sig som 2 x Best om show, 1 og 2 pladser.

Browneys Deadpoole aka Felix er ligeledes en dejlig hanhund/familiehund, der elsker børn og andre hunde. Han er samarbejdsvillig og elsker at træne med sin familie. Felix er efter højt præmierede forældre, der begge besidder fantastiske sind og gode sundhedsresultater.

Hvalpene fra os vil ved afrejse være chippet, vaccineret,ormekur behandlet, hjertescannet og rettet af en dygtig osteopat.
Derudover medfølger:
Stamtavle
Købskontrakt m. Garanti
Hvalpepakke
Foder

Der er stadig ledige pladser på ventelisten

Billede 1mor og far, billede 2 &3mor, far og bedsteforældre, billede 4&5hunde der ligger længere ude i linjerne.

De bedste hvalpe hilsner

Race: Old english bulldog, stamtavle medfølger
Alder: 1 uge
Køn: Flere hvalpe
Salgsklar pr.: Til foråret


Old English Bulldog 9000 kr.

Old English Bulldog

Her er Øffe! Øffe er verdens mest fantastiske hund, men pga personlige omstændigheder, sælges han til en kærlig familie, der er klar på at give ham et forever-home❤️ Hab er en STOR bullerbasse, med ...

Alder 12 mdr.
5210 Odense

Old English Bulldog 14.000. kr.

Old english bulldog, hanhund, hvalp, 7 uger , m. stamtavle, salgsklar 14. December 2019

Obs en dreng tilbage!!!. Romeni's Ella x Amazing bulldog Carbon har fået et kuld super lækker hvalpe. Ella er en top lækker robust tæve. Hun er en dejlig pige med et fantastisk kærligt sind. Hun er ud...

Alder 7 uger
2620 Albertslund

Old English Bulldog 5.000. kr.

Old english bulldog, tæve, 6 år , m. stamtavle

Denne dejlige pige søger nyt hjem. Hun er en skøn, aktiv pige. Hun er bedst som enehund. Hun er vant til børn. Hun er en kærlig pige som søger en blivende familie, som kan overøse hende med kærlighed....

Alder 6 år
4700 Næstved