Oprettet 22. november 2019

Old english bulldog, flere hvalpe, 1 uge , m. stamtavle, salgsklar Til foråret

Race
Race
Old English Bulldog
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
5762 Vester SkerningeAnnoncebeskrivelse

THEILS BULLDOGS
HVALPE FORÅRET 2020

Så er hvalpelisten åben til vort næste kuld til foråret 2020. Så går du med overvejelse om at få en old english bulldog og kunne tænke dig at blive en del af vores lille hundefamilie, så læs med her.
Vi er et lille hobbyopdræt bosiddende på Sydfyn, med efterhånden mange år inden for oeb verdenen. Vores familie består til hverdag af jeg Katrine, min mand Bent og vores efterhånden halvstore drenge samt vores vidundere Mango og aston. I vores avl vægter vi type, sind og sundhed lige højt. Det er for os vigtigt at visionen bag genskabelsen af denne fantastiske race værnes om og prioriteres højt hvad angår avl.Du kan læse meget mere om os på Facebook i gruppen: Theils Bulldogs. Du/i er velkommen til at kontakte mig for spørgsmål og en evt aftale i forhold til besøg.

Beskrivelse af mor og far

Dreambulls Mulan aka Mango er en fantastisk tæve og familiehund. Hun har et dejligt sind og kan med alle hunde. Hun er racetypisk, god muskulatur, gode vinkler, lang lige hale, set med vores øjne perfekt. Hun er sundhedstestet med super gode resultater samt hjertescannet og mentaltestet. Hun har flere topplaceringer bag sig som 2 x Best om show, 1 og 2 pladser.

Browneys Deadpoole aka Felix er ligeledes en dejlig hanhund/familiehund, der elsker børn og andre hunde. Han er samarbejdsvillig og elsker at træne med sin familie. Felix er efter højt præmierede forældre, der begge besidder fantastiske sind og gode sundhedsresultater.

Hvalpene fra os vil ved afrejse være chippet, vaccineret,ormekur behandlet, hjertescannet og rettet af en dygtig osteopat.
Derudover medfølger:
Stamtavle
Købskontrakt m. Garanti
Hvalpepakke
Foder

Der er stadig ledige pladser på ventelisten

Billede 1mor og far, billede 2 &3mor, far og bedsteforældre, billede 4&5hunde der ligger længere ude i linjerne.

De bedste hvalpe hilsner

Race: Old english bulldog, stamtavle medfølger
Alder: 1 uge
Køn: Flere hvalpe
Salgsklar pr.: Til foråret

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Old English Bulldog 7.500. kr.

Old english bulldog , hund, 2 år , salgklar Nu

Sælger denne skønne hund som hedder Hugo . Han er god som dagen af lang , kan med børn og kan være alene hjemme uden nogen problemer . Alle hans ting føgler med som hundekurv lidt legetøj mad og hans...

Alder 2 år
4160 Herlufmagle

Old English Bulldog 6.000. kr.

Old English bulldog, hund, 4 år

Vi sælger vores hund, da vi må erkende at vi ikke har tiden til hende mere. Hun er en super dejlig hund, meget stille og rolig. Hun er 4,5 år. Hun kan med alle andre hunde. Dem vi købte hende af ha...

Alder 4 år
8620 Kjellerup

Old English Bulldog 15000 kr.

Old English Bulldog

Kennel Dreambulls venter fantastiske hvalpe foråret 2020! Vi er en kennel, som har været igang i mange år. Alle vores hunde er sunde og raske. Dette vægter vi meget højt! Hundene er en del af vores f...

Alder
3230 Græsted