Oprettet 19. november 2019

Golden Retriever, hvalpe, 1 uge , salgklar 08.01.2020





Race
Race
Golden Retriever
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
8620 Kjellerup



Annoncebeskrivelse

Vores dejlige tæve har været på herrebesøg. Og det er der kommet 6 dejlige hvalpe ud af, 3 hanner og 3 tæver. De vil være 8 uger d. 8 Januar 2020 . Og klar til at flytte hjem til deres nye familier.
Det bliver muligt at komme og vælge hvalp fra d. 4 December . Man får lov til at vælge hvalp efter hvilket nr man har på ventelisten. Vi forbeholder os ret til at sige nej til eventuelle hvalpekøbere. De kommer til at vokse op inde i huset ved os og vil være godt socialiseret, vi har en datter på 2 år og vores andre hunde. De vil ha prøvet at køre i bil, været i byen. De vil vokse op på en gård, men bo indenfor i huset sammen med hele familien. De koster 9000kr, hvoraf 2000 kr skal betales når i reservere en hvalp. I kan allerede nu blive skrevet op på venteliste og i vil komme til at vælge hvalp i den rækkefølge som i bliver skrevet op. De vil være vaccinationer, registreret i Danske Hunderegister, 3xormekur, hvalpe pakke med foder og legetøj. Tæppe der lugter af mor og søskende, Samt man bliver medlem at en Facebook gruppe for søskende og forældre så vi kan følge hinanden både før og efter de er rejst hjemmefra.
Lidt om mor og far.
Er begge to nogle dejlige lyse isbjørne. (mor og far vejer begge ca. 36kg) Mor er 3 år og ægte Golden Retriever , men dog uden tavle.  Far er 7 år. begge er med godt helbred og i fuld vigøre, de er begge kærlige familie hunde. Mor er en super kærlig familie hund, hun forstår at være rolig omkring vores datter, hun kan med alle mennesker som dyr og er utrolig lydig. Hvis vores hvalpe lyder noget for jer, så skriv endelig. Vi vil også gerne høre lidt om hvad i kan tilbyde jeres kommende hvalp. De første billeder er mor, far og herefter hvalpene.

Oplysninger:
Racer: Golden Retriever
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 08.01.2020

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;