Oprettet 18. november 2019

Fransk bulldog, par, 2 år , salgsklar NU





Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
4930 Maribo



Annoncebeskrivelse

Jeg leder efter den/de perfekte familier til mine 2 dejlige black tan hunde, da jeg skal flytte og desværre ikke kan tage dem med. Min han hund er 3 år. (billede 1,2 og 5)
Han er en utrolig dejlig hund, som elsker at lege og gå ture. Han går utrolig pænt i snor.
Han kan godt med andre hunde især tæver, der ud over elsker han alle mennesker og børn. Han er en kærlig dreng, som er en rigtig charmør. pris for min han: 6000 kr. Min fine tæve er 2 år. (billede 3 og 4)
Hun elsker også alle mennesker og børn. Hun er en pige som godt kan med andre hunde, og hun nyder både at være sammen med hanner og tæver. Der ud over elsker hun at tonse rundt i haven. Pris for min tæve: 4000 kr. Begge 2 er blevet sundheds tjekket, hvor alt var som det skulle være og hvor de fik stor ros for deres fine frie luftveje. Der ud over er de begge også blevet. vaccineret. Når de skal ud til deres nye familie får de deres sundhedsbog med samt lidt foder. Hvis en af mine skønne basser lyder som om han eller hun kunne passe godt ind i din familie, er du/i meget velkommen til at kontakte mig på :. telefon (traffes dog bedst efter kl. 18) .

Oplysninger:
Race: Fransk bulldog
Alder: 2 år
Køn: Par
Salgsklar pr.: NU

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;