Oprettet 14. november 2019

Gravhund, hund, 12 mdr. , salgklar Nu





Race
Race
Gravhund
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
5853 Ørbæk



Annoncebeskrivelse

Det er med grædende hjerte at jeg nu prøver at finde et nyt hjem til min bedste ven Molly.
Hun er lige knap 1,5 år og en trofast makker!
Hun har temperament, men samtidig en vaskeægte kæledægge. Det bedste ville være hvis hun kan komme ud et sted med noget mere plads, hvor der er tid til hende, til gåturer og frit løb. Hun elsker at være i hundeskoven og efterfølgende ligge og putte hele natten.
Hun er alene hjemme ca 9 timer om dagen hvilket hun klarer til UG, dog har hun brug for mere opmærksomhed end jeg kan give hende. Er enlig til 2 men fuldtidsjob og arbejder hver anden weekend også for at få det til at hænge sammen økonomisk, og lige nu føler jeg at jeg svigter hende da jeg ikke har overskuddet til at give hende det hun fortjener.
Når jeg siger hun har temperament er det fordi hun lige skal se folk an, men hvis først man er accepteret følger hun en i tykt og tyndt. Hun er vant til små børn, og nogle gange mange af slagsen. Katte synes hun er utrolig spændende, og da hun var lille hvalp var en norsk skovkat hendes bedste ven. Hun har lige været i løbetid for anden gang og der er ingen tvivl om at man kan få de skønneste og smukkeste hvalpe ud af hende hvis man vil prøve med det. Sælges KUN til den helt rigtige familie / ejer. Som kan give hende ALT hvad hun fortjener. Det skal være et forevigt blivende hjem for hende.

Oplysninger:
Racer: Gravhund
Alder: 12 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;