Oprettet 13. november 2019

Podengo, hund, 2 år

Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
2980 KokkedalAnnoncebeskrivelse

Bia blev fundet på en trafikeret vej i Portugal af en frivillig på internatet. Hun var drægtig, men mistede hvalpene og er nu steriliseret. Bia er en enormt sød og kærlig pige. Hun knuser hjerter på internatet blandt de frivillige da hun bare ønsker at være i nærheden af nus og opmærksomhed. Hun er en glad og aktiv hund, der elsker at lege og at komme ud og gå lange ture. Bia er ca. født i Juni 2018 og vil kunne rejse til Danmark i midt januar. Hun er 40 cm høj og forventes ikke at vokse yderligere.
Bia vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hun bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hun får orme- og loppekur inden hun forlader Portugal, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hende til Dansk hunderegister.
Er du interesseret i at give Bia et godt hjem, så send en besked med lidt om hvilke rammer og hverdag du kan tilbyde hende.

Racer: Podengo
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Gadehund 2000 kr.

Gadehund

Søde Ecco søger hjem. Han er en 10 måneder gammel græsk blanding, der blev fundet sammen med 40 andre hunde i et forladt område. Han er blevet angrebet af andre hanhunde og har synlige bidmærker. Han ...

Alder 10 mdr.
2650 Hvidovre