Oprettet 13. november 2019

Beagle





Race
Race
Beagle
Alder
Alder
4 år og 4 måneder
Placering
Placering
4000 Roskilde



Annoncebeskrivelse

Her kommer Charlie manden, den glade beagle dreng.
Han er kommet hertil fordi der ikke var den rette overskud, og som man kan se på billederne, heller ikke tid til den rette motion.
Han er en super dejlig dreng, og en rigtigt typisk beagle, mad glad, stædig med egen vilje, der er så en lille forskel, han kommer når der bliver kaldt. Han er ikke super godt socialiseret, men vi syntes faktisk han er rigtigt dygtig med de andre hunde, og leger også stadig med dem. Han er super god til at køre i bil og har normalt bare sele på.
Han er ikke vant til børn, og viser dem ingen interesse, så det skal være en børne fri familie, eller børn over 15 år. Han kan de basale kommandoer, og er ivrig for at træne hvis der er de rigtige godbidder. Han er renlig, og har aldrig haft uheld inden døre. Han elsker alle mennesker og alt i alt en super glad dreng, men det skal så siges når han er meget træt, bliver han gammel sur og vil bare have fred. Han er ikke super god til at være til dyrlægen, men acceptere det. Han kan ikke være alene hjemme, men det fordi han aldrig har prøvet det. Han var også ulykkelig de første par dage her, men nu acceptere han vi går fra ham. Det skal dog trænes roligt og modrat.
Dejlig dreng der søger hus og have og en indhegnet have.
Gerne med beagle erfaring eller meget hunde erfaring.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;