Oprettet 13. november 2019

Labrador Retriever





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
1½ år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Labrador
Farve: Sort
Køn: Hun
Vægt: 41 kg
Alder: 1½ år
Pris: 3000,00

Magi har ramt alles hjerter hos Dyreværnet, da hendes historie nærmer sig det groteske, eller rettere sagt, hendes overvægt gør, og vi har sjældent set noget lignende.

Skønne, søde, dejlige Magi er kun 1½ år, men på så kort tid har hun alligevel fået tillagt sig så voldsom en overvægt, at det er decideret livsfarligt for hende. Dyreværnet er straks gået i gang med at sætte hende på en livsnødvendig diæt, så hun langsomt, men sikkert kan få smidt de alt for mange ekstra kilo, der potentielt kan tage livet af hende.

Hvis vi et øjeblik skal se bort fra Magi's uhyrlige overvægt, så er Magi den skønneste, sødeste og kærligste labrador-pige, at den lille slags. Hun har været vant til børn, boet med katte og er glad for andre hunde. Så på de punkter er hun virkelig en god pige, der kan med alt og alle.

Vil du være vores dyrehelt? Bliv en del af vores familie fra kun 50 kr. om måneden.

Hendes overvægt gør det dog svært at vurdere hendes øvrige tilstand, da både hendes bughule, kredsløb (hjerte/lunger) og hendes luftveje er hårdt prøvede og plagede af de mange ekstra kilo fedt, hun har på hele kroppen. Udover dette har hun formentlig allergi og er under behandling af en voldsom hudbetændelse og øregangsbetændelse. 

Allergi er jo en livslang tilstand, som hendes nye familie skal forsøge at styre med allergifoder, og intet andet, og resten af hendes helbredsudfordringer forventer vi forsvinder samtidig med at hun taber sig, og lander på hendes idealvægt, som er et sted mellem 25 og 30 kilo, så hun har en lang slankekur foran sig, den søde, stakkels pige.

Har man mod på dette projekt, så Magi igen kan finde sin indre sports-model frem, så skal man endelig møde op i Dyreværnets åbningstid, hvor man kan møde hende og få en snak om det hele.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;