Oprettet 13. november 2019

Gravhund





Race
Race
Gravhund
Alder
Alder
4½ år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Gravhund / Jack Russell Terrier
Farve: Brun
Køn: Hun
Vægt: 6,1 kg
Alder: 4½ år
Pris: 3000,00

Tidligere ejer blev desværre for syg til at tage sig af Karla, så denne lille, søde pølse-pige har brug for en ny familie, der kan dække alle hendes behov resten af hendes dage.

Karla er en lille, knaldhamrende charmerende, men også meget usikker pige, der skal bruge lang tid på at se nye mennesker an, før man bliver godkendt af hende, så vi ved også allerede nu, at hun højest sandsynligt kommer til at kræve flere besøg, for at vinde hendes hjerte.

Karla er meget aktiv og har fået dobbelt op på jagtinstinkt i kraft af sine to racer, og det ALLER BEDSTE hun ved i verden er at gå spor og vil rigtig også meget gerne prøve kræfter med jagttræningen, men fuldbyrdet jagt, kan hun nok ikke bruges til, da hun højest sandsynligt er skudræd. Nytårsaften er i hvert fald en aften, hvor lille-musen her ikke har det godt.

Træningen vil dog med garanti hjælpe Karla med at få bygget noget selvtillid op, og hvem ved, hvad hun så kan præstere, hvis usikkerheden bliver lagt på hylden.

Karla er okay i sit møde med andre hunde, og tydeligt bedst med store hunde, som hun synes er meget spændende. Katte er og bliver et jagtobjekt, og hun vil ikke kunne bo sammen med dem.

Vores lille prinsesse her ville kunne bo både i lejlighed og hus, men egner sig ikke i en børnefamilie, grundet hendes usikre personlighed.

Karla er en stor personlighed i en lille krop, og hun mangler den helt rette, meget aktive og træningserfarne ejer, der kan give hende alt det hun har brug for. Mød personligt op i Dyreværnets åbningstid, for at høre mange flere detaljer om denne lille bandit.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;