Oprettet 12. november 2019

Siberian husky , hvalpe, 12 uger





Race
Race
Siberian Husky
Alder
Alder
12 uger
Placering
Placering
2900 Hellerup



Annoncebeskrivelse

Læs venligst hele teksten :-). Min veninde er kommet i den uheldige situation at hun må finde et nyt hjem til hendes husky tævehvalp (grunden uddybes ved henvendelse). Det er en smuk tæve på 12 uger i trefarvet (grå, hvid og sort) med de smukkeste isblå øjne.
Hun har et helt fantastisk sind! Meget opsøgende, nysgerrig, legesyg og lærenem. Elsker en god gåtur, både med og uden snor, men også at putte på dine føder. Hun er god til at underholde sig selv med hendes legetøj, hvis man ikke lige har tid og er på ingen måde destruktiv. Hun kan med alle hunde, store som små.
Hun er så godt som renlig, hvis man husker på at hun er en hvalp og skal ud lidt flere gange om dagen.
Hun kan være alene hjemme i op til 4 timer uden problemer.
Ligger fint og stille når hun er med i bilen, hun elsker bare at være med.
Hun er selvfølgelig chippet og så er hun vaccineret første gang, men skal have den anden hvalpevaccine nu her snart. Der medfølger et stort sammenklappeligt stof/lærredsbur som hun sover i om natten men det kan også bruges til transportbur eller lynes op foran og bruges til seng/hule.
Hendes sundhedsbog, lidt foder, snor, halsbånd, sele, legetøj og godbidder. Hun trives bedst på kornfrit foder og tror at hun ville have godt af barf. Jeg forbeholder mig retten til at vælge imellem interesserede da jeg ønsker hende det aller bedste. Hun sælges kun til hjem med hundeerfaring (gerne med huskies) og kun til et hjem med tid og overskud til en hvalp!. Skriv privat for tlfnr.
Billeder er på vej og kan ellers sendes via MMS .

Oplysninger:
Racer: Siberian husky
Alder: 12 uger
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;