Oprettet 12. november 2019

Tjekkoslovakisk ulvehund





Race
Race
Tjekkoslovakisk ulvehund
Alder
Alder
11 mdr.
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Tjekkoslovakisk Ulvehund
Farve: Vildtfarvet
Køn: Hun
Vægt: 22 kg
Alder: 11 mdr.
Pris: 3000,00

Smukke Aicha er kun 11 mdr. gammel, og vi har fået hende overdraget fra en dyreværnssag, hvor hun havde tilbragt minimum 5 måneder i en løbegård, uden mulighed for at komme ud af den. 

Udover det forfærdelige i, at en stor hvalp, aldrig har prøvet at være ude at gå tur og blive socialiseret korrekt, så havde hun heller ikke fået mad og vand dagligt, og var noget så forfærdelig tynd, da vi overtog hende. 

At en ung hund kan have haft sådan en opvækst, og samtidig kan være SÅ ekstremt kærlig og tillidsfuld, er helt enestående. Hun er naturligvis også ekstremt forsigtig, og har skulle lære at opleve alt nyt helt forfra. Det har været lidt hårdt pludselig at lande i et industriområde i København, men heldigvis har Dyreværnet verdens dygtigste hundetrænere, der langsomt, men sikkert har udvidet Aicha's horisonter og givet hende nogle vidunderlige hunde-venner, som hun kan støtte sig op af her hos os.

Hun har brug for en race-kyndig ny familie, og vi ved godt, de ikke hænger på træerne, men vi håber nu alligevel, at det kan lykkedes. Racen er ikke en hund for hvem-som-helst, kræver en del kenskab til adfærd, samt erfaring med potientelt skarpe hunde og den rette indstilling til socialicering og positiv opdragelse. 

Aicha er umiddelbart en meget blød og forsigtig pige, men der er heller ikke den mængde selvtillid i rygsækken endnu, der skal være. Hun skal ud i landlige omgivelser og der skal være en anden skøn, legeglad og velafbalanceret hund i hendes hjem i forvejen, som hun kan støtte sig op af.

Røntgenbilleder af Aicha's hofter viser en smule inkongruens, hvilket måske kan medføre slidgigt med alderen, og hun skal holdes slank og fit med god muskelmasse. Ligeledes er hun blevet behandlet for ørebetændelse, hvilket kan være en tilbagevendende  udfordring, man skal være indstillet på at holde øje med samt  behandle, hvis det kommer igen.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;