Oprettet 12. november 2019

Australian Shepherd blanding , hund, 9 mdr.

Race
Race
Australian Shepherd
Alder
Alder
9 mdr.
Placering
Placering
4800 Nykøbing FAnnoncebeskrivelse

Efter rigtig mange overvejelser og en fortrydelse, er jeg nu nået frem til, at vores skønne Marley søger et nyt og blivende hjem og det gør han af følgende grunde. Han har brug for et eller flere mennesker, som kan stimulere hans lille kloge hjerne mere end jeg kan. Dvs, en person med rigtig god forstand på aktive hunde (Australian Shepherd) som kræver mere end en almindelig tur i skoven.
- Dog ELSKER HAN også, at fede den på sofaen og helst fylde det hele :-)
Marley er ved at blive rigtig god til, at være alene hjemme - han har dog haft perioder hvor han har været bange for, at han ikke kom med og er blevet ked af det. Han er den dejligste dreng som er meget social, elsker alle, knytter sig ufattelig meget til sin ejer og giver verdens bedste ture i skoven. Han er renlig, går altid til døren når han skal på toilettet, går uden snor i skoven og bliver hvor jeg er, er lydig og lærenem, kan med katte, heste og små børn. Han ELSKER at snakke med andre hunde, hvis han får lov. Marley elsker at være sammen med mine forældres hund, så det ville være så skønt for ham, hvis du i forvejen har en anden hund han kan blive bedste venner med. Du skal bo et sted, hvor der er en stor have han kan lege rundt på, lejlighed eller hus uden have er udelukket.
Også skal du virkelig vide, hvad en aktiv hund kræver samt have kendskab til racen, da det nogengange kommer bag på folk, hvor aktive de er og sender dem videre til ny familie igen. Jeg ønsker ikke for Marley, at han bliver en kastebold. Jeg håber at finde ham et blivende og kærligt hjem, der kan elske ham lige så meget som os.
Hvis fortrydelse, vil jeg gerne have lov at købe ham retur. Skriv en SMS og fortæl hvad du kan tilbyde ham.
Det er ufatteligt vigtigt for mig, at han kommer det helt rigtige sted hen.

Racer: Australian Shepherd blanding
Alder: 9 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Australian Shepherd 8000 kr.

Australian Shepherd

Australien shephard hvalpe renracede sælges 2 tæver og 1 han.. uden stamtavle... er opvokset i stuen og passet godt på af mor.. kun seriøse henvendelser..

Alder 3 uger
4573 Højby

Australian Shepherd 6.500. kr.

Vizla/Astralien sheeperd, hvalpe, 2 uger , salgklar 8 august

Blandings hvalpe far Vizla med stamtavle, mor Australien sheeperd. Der er 7 tæver og 3 hanner De vokser op inde ved os og er i hænder dagligt. Faren bliver brugt til jagt Dispositum 2000kr og de betal...

Alder 2 uger
6920 Videbæk

Australian Shepherd 10.000. kr.

Australian shepherd, hanhund, 2 år , salgsklar 26/6-2020

Australian Shepherd han tilbydes til avl. Højtstillet red merle australian shepherd med det skønneste temperament og med DKK stamtavle tilbydes til avl. HD: A AD: 0 OCD: Fri Øjenlysning: intet påvis...

Alder 2 år
8543 Hornslet