Oprettet 11. november 2019

Labrador /border collie , hund, 3 år





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
4873 Væggerløse



Annoncebeskrivelse

BLAKE.
1 4873
2 blanding af labrador/border collie
3 fra april 16, altså 3,5 år
4 hanhund
5 han kan ikke med andre hunde, og heller ikke på tur hvis man møder andre hunde, han gør og hopper.
6 kan ikke med andre dyr
7 Blake kan ikke med mindre børn, hvis det er børn i hjemmet så skal det være store børn (10+) da han bliver stresset af faren frem og tilbage.
8 Blake er en hund med en masse i bagagen, vi hentede ham et sted hvor tidligere ejer havde ham passet, men da de havde 3 andre hunde og han ik kan med andre hunde så, var han stresset og vi mistænker at han derfor heller ikke er tryg ved andre hunde af den grund.
Dem der passet ham ville have ham aflivet, dette forhindrede vi ved at hente ham, vi har haft ham 2 måneders tid, og han er en rigtig kælen en, og vil rigtig gerne have opmærksomhed og putte. Han har aldrig lært de basale kommandoer som sit,dæk osv, det har vi trænet men der er et stykke vej endnu, så fremtidige ejer skal være indstillet på at han kræver noget træning da han ikke har fået den fra hvalp af. Vi er meget kede af at han er nødsaget til at komme videre, men vi forventer at mulige ejer, kan komme og besøge ham hos os, så han kan blive tryg ved dig/jer. Vi ser helst at han kommer til et hjem uden børn, og med mulighed for at rende i have, den skal være fuldstændig lukket af, fordi han kan virkelig hoppe Højt, han kan godt være alene hjemme, uden og ødelægge noget, men lægger sig i sofa. Der medfølger:
Snor
Seng
Godbidder
Og evt det foder vi har tilbage . Jeg vil gerne have at dem der kunne være intresseret i ham sender mig en pb, også skal jeg nok besvare spørgsmål osv.

Oplysninger:
Racer: Labrador /border collie
Alder: 3 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;