Oprettet 8. november 2019

Fransk Bulldog/Mops, hvalpe, 4 uger , salgklar 6/12-19

Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
4 uger
Placering
Placering
9492 BlokhusAnnoncebeskrivelse

Vi kom til verden den 7 oktober, 2 piger (billede 1 og 2) og 5 drenge. Uge 0-3: Vi bor i soveværelset, hvor der er fred og ro til vokse. Uge 3: Her bliver vi introduceret til stuen, samt hverdagens lyde. Uge 4: Nu spiser vi også fast føde og er begyndt at lege sammen. Uge 5: Hvis vejret er til det, kommer vi så småt ud i haven, så vi får trænet renlighed. Uge 8: Vi skal prøve at køre i bil, for at besøge dyrlægen. Begge vores forældre er tillids- og omsorgsfulde.
Far er Fransk Bulldog og mor er 50 % Mops og 50 % Fransk Bulldog. Med os medfølger:
Sundhedsbog
Registrering i Dansk Hunderegister
Ormekur
Vaccine
Acana hvalpefoder
Et tæppe med duften af mor
Halsbånd. Jeg lægger stor vægt på, at du/I får en hvalp, som er velsocialiseret og kærlig. Har I interesse i en hvalp, så kontakt mig gerne på tlf./sms. Nye billeder hver uge!
Billeder taget: 4/11.

Oplysninger:
Racer: Fransk Bulldog/Mops
Alder: 4 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 6/12-19

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Fransk Bulldog 2.000. kr.

Fransk bulldog , hund, 3 år

AVL. Ikke til salg Blue er en lækker fransk bulldog på 16 kg. Han er meget muskuløs og i rigtig god form. Han har det bedste sind og er en rigtig hygge/familie hund. Han er sund og rask og har en god ...

Alder 3 år
8740 Brædstrup

Fransk Bulldog 10000 kr.

Fransk Bulldog

**Hund Købes** Vi er en familie på 3, som altid har haft hund og er nu på udkig efter en ny. Vi ønsker at finde en Fransk Bulldog med stamtavle og fra en god kennel. Skulle du have et kuld eller have...

Alder
5230 Odense M

Fransk Bulldog 4500 kr.

Fransk Bulldog

Jfkl french bulldog hvalpe klar til salg Alle hvalpe er registreret Med FCI. De har alle nødvendige Vaccinationer, veterinærundersøgelser Og internationale dyresundhedscertifikater.

Alder
1651 København V