Oprettet 8. november 2019

Jack Russell Terrier





Race
Race
Jack Russell Terrier
Alder
Alder
4 år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Jack Russell Terrier
Farve: Trefarvet
Køn: Hun
Vægt: 6 kg
Alder: 4 år
Pris: 3000,00

Birdie er en vanvittig sød Jack Russell Terrier med udpræget jagtinstinkt og højt energiniveau, men hun er velafbalanceret og rolig indenfor, så længe man sørger for at hun dagligt bliver stimuleret godt på både den fysiske del, såvel som den mentale.

For at komme i betragtning til hende, så skal man have haft denne hamrende, sjove, men også lidt krævende race før, eller som minimum lignende Terriers, der kommer med samme aktiveringsbehov.

Vores lille smukke prinsesse her er umådeligt sød og kærlig, god i sit møde med andre hunde, men katte er et no go. Hendes jagtinstinkt er som sagt yderst veludviklet, og det betyder også, at man ikke kan gå løs med hende. Får hun færten af det mindste, så er hun væk, og hendes hørelse forsvinder samtidig på mærkværdigste vis, eller bliver i hvert fald markant selektivt fungerende.

Birdie er lydfølsom og kommer fra et liv på landet i rolige omgivelser, uden en masse udenomsstøj fra trafik og lignende, og det drømmer hun om igen. 

Hun har aldrig modtaget noget videre træning, men hun ville EEEEELSKE det! Hun er knivskarp, kvik og har virkelig brug for at få stimuleret sine hjerneceller med andet end kun fysisk aktivering, så en træningsminded familie til hende er et absolut must. Man kan måske endda få hendes "løbske" jagtinstinkt lidt under kontrol, ved netop at tilbyde hende spor- og jagttræning.

EN ting er i hvert fald sikkert: Med Birdie i hjemmet får man et lille, lækkert festfyrværkeri inden for dørene, Hun har aldrig boet med børn og et børnefrit hjem foretrækkes, men ville nok godt kunne finde ud af det, så længe børnene er hundevante og +13 år.

Som mange små racer har, så har Birdie løse knæskaller på begge bagben, men det er ikke noget, der kræver behandling på nuværende tidspunkt. Det kan dog ikke vides om det ud i fremtiden bliver nødvendigt.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;