Oprettet 4. november 2019

Ruhåret Gravhund blanding, hund, 4 år , salgklar 20.11.2019

Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret gratis konto
Kontakt sælger
Race
Race
Gravhund
Alder
Alder
4 år
Placering
Placering
5220 Odense SøAnnoncebeskrivelse

Sigurd . Den blide dreng søger en kærlig familie. Han er utrolig kærlig, rolig, blid, hengiven, kælen og tillidsfuld. Han er så glad for mennesker og bliver tit overset på grund af hans rolige gemyt. Han har det godt med de andre hunde og er glad for børn. Alt i alt en dejlig lille nem dreng der fortjener en familie. Estimeret 4 år | 8-10kg | Skulderhøjde 34cm | Primære racer er Ruhåret gravhund/ukendt lille race. •• Besøg New Hope Denmark på Facebook ••.
Vi har altid mange hvalpe og hunde til adoption i alle størrelser. Sigurd er i Portugal og formidles gennem New Hope Denmark, der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige internater i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er.
New Hope Denmark er CVR registreret. Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes samt har mulighed for at føle dig tryg ved processen. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt. Samtlige af vores formidles med TRACES, fuldt DHHPi vaccinerede, chip, orme- og lopperkur, Giardia og Leishmania tests, sundhedstjek og EU-pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests samt tandrens mv inden ankomst til Danmark. Vi yder altid støtte til vores adoptanter, både ved personlig støtte samt et dejligt fællsskab. en lukket familiegruppe med alle de andre familier. Kontakt via email: email att.: Janni. BESØG OS gerne og se alle hvalpe og hunde her:
Facebook - New Hope Denmark.
Website - www. newhopedenmark. dk.
Instagram - New_hope_denmark.

Oplysninger:
Racer: Ruhåret Gravhund blanding
Alder: 4 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: 20.11.2019


Gravhund 10000 kr.

Ruh. Gravhundehvalpe til salg

Har disse to super fine hanhvalpe til salg. Forældrene er højt præmierede på udstilling og brugsprøver og har høje sundhedstal og +stambog. Hvalpene er socialiserede med andre voksne hunde og menneske...

Alder 8 uger
7600 Struer

Gravhund 4000 kr.

Gravhund

Skønne dværg gravhunde hvalpe 2 hanner . Moren er en kort håret dværg gravhund og faren en lang håret dværg gravhunde. Begge forældre er sunde og raske , med et dejligt sind. Hvalpe hos os er Nysger...

Alder 5 uger

Gravhund 6000 kr.

Gravhund

en dejlig miniature gravhund hanhvalp søger nyt hjem.Legesyg og meget social, kommer fra prisvindende forældre som begge bor hjemme.Vaccine, chip, sundhed tjek,pas.

Alder 5 mdr.
8300 odder