Oprettet 4. november 2019

Podengos, hund, 12 mdr. , salgklar Nu

Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret gratis konto
Kontakt sælger
Sælges til 3.000. kr.
Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
2770 KastrupAnnoncebeskrivelse

Smukke Prada blev fundet på gaden i Portugal. Temmeligt sikkert er hun offer for den samme indstilling som tusindvis af andre. En familie anskaffer sig en nuttet hvalp. Så bliver hvalpen større, det nuttede forsvinder og så smider man den bare ud.??
Men Prada skal nok finde et bedre hjem, for hun er en fantastisk hund! Hun er super kærlig og elsker mennesker. Hun er altid glad og er nysgerrig af natur. Hun elsker at lege og at rigtig få strukket benene på en god løbetur. Hun er rigtig god med andre hunde og er en virkelig social hund med både mennesker og hunde. ??
Prada ønsker sig en aktiv familie, der vil tage hende med ud og opleve verden. Hun har meget energi, så hun har brug for aktivering.
Hun er af racen Podengo, som er en race, der kendetegner sig ved stor trænbarhed, lydighed, frygtløshed, loyalitet og kærlighed til mennesker. Det er også en race med et stærkt jagtinstinkt, som har brug for at løbe frit ofte - helst hver dag. Derfor er det vigtigt at træne indkald grundigt. Podengo'er er især egnede til f. eks. agility, da de elsker legen og udfordringerne i det. Podengo'er har det ikke godt med at være alene for længe ad gangen, de vil helst være med mennesker hele tiden og trives rigtig godt hvis de har en anden tilsvarende aktiv hund til selskab. Prada passer racebeskrivelsen til punkt og prikke. ??. Prada er 13 måneder gammel, vejer 23 kg og er ca. 50 cm, så hun er en god mellemstørrelse hund.
Hun er steriliseret, vaccineret, blodtestet, har fået orme- og loppekur og har pas. Prada formidles gennem non-profit organisationen Love Paws Rescue og befinder sig i Portugal.
Se mere info og andre hunde i vores facebook gruppe.

Oplysninger:
Racer: Podengos
Alder: 12 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu


Gadehund 3.000. kr.

Blandingsracer, hund, 3 år , salgklar nu

Disse hunde er klar til nyt hjem. For mere beskrivelse gå til Spanish Shelter Dogs (SSD. DK) på Facebook. [LINK FJERNET]. Primært billedet er af Maggi og hun er i Dk. Lidt om hende. er fra februar 20...

Alder 3 år
4293 Dianalund

Gadehund 2.100. kr.

Blandingshund lille , hund, 6 år

Barry 5 ÅR CA. 12 KG 30-35 CM Kastreret Her er Barry . Det fineste og mest bedårende lille nips. Med sjove prikker over øjnene og fine aftegninger ører og forben. Ganske enkelt den lækreste lille pige...

Alder 6 år
6000 Kolding

Gadehund 3000 kr.

Gadehund

Race: Husky-blanding Farve: Sort/beige/hvid Køn: Han Vægt: 10 kg Alder: 6 mdr. Pris: 3000,00 Smukke James Dean er blevet fundet helt mutters alene på et gadehjørne i Brøndby, og da han ikke va...

Alder 6 mdr.
2610 Rødovre