Oprettet 3. november 2019

Labrador blanding, hvalpe, 7 mdr. , salgklar 20.11.2019





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
7 mdr.
Placering
Placering
5220 Odense Sø



Annoncebeskrivelse

Flora . Den dejlige pige søger en kærlig familie. Hun er en omgængelig, afbalanceret, kærlig, godmodig, kælen og hengiven pige der elsker mennesker. Hun har det fint med andre hunde. Hun er glad for børn. Alt i alt en rigtig sød pige. 7 mdr | Forventet voksenvægt 26-30kg | Skulderhøjde 55-60cm | Primære racer Labrador/Leonberger.
•• Besøg New Hope Denmark på Facebook ••.
Vi har altid mange hvalpe og hunde til adoption i alle størrelser. Flora er i Portugal og formidles gennem New Hope Denmark, der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige internater i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er.
New Hope Denmark er CVR registreret. Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes samt har mulighed for at føle dig tryg ved processen. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt. Samtlige af vores formidles med TRACES, neutraliseret, fuldt DHHPi vaccinerede, chip, orme- og lopperkur, Giardia og Leishmania tests, sundhedstjek og EU-pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests samt tandrens mv inden ankomst til Danmark. Vi yder altid støtte til vores adoptanter, både ved personlig støtte samt et dejligt fællsskab. en lukket familiegruppe med alle de andre familier. Kontakt via email: email att.: Dinah. BESØG OS gerne og se alle hvalpe og hunde her:
Facebook - New Hope Denmark.
Website - www. newhopedenmark. dk.
Instagram - New_hope_denmark.

Oplysninger:
Racer: Labrador blanding
Alder: 7 mdr.
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 20.11.2019

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;