Oprettet 2. november 2019

Cairn terrier Gypsy





Placering
Placering
8520 Lystrup



Annoncebeskrivelse

Gypsy søger et nyt hjem, da hendes nuværende ejer ikke kan opfylde hendes behov efter at have fået en baby.

Gypsy er en glad og aktiv pige, der elsker en tur i skoven, eller på stranden. Hun elsker lange ture, at løbe efter pind eller bold.

Gypsy er meget klog, og en fantastisk træningsmakker. Hun kan de basale kommandoer, også kan hun også et par sjove tricks. Hun kommer når man kalder og render fint uden snor.

Hun elsker alle mennesker, hunde og katte. Hun er ikke ren Cairn terrier, vi skyder på der er noget Jack Russell terrier i hende også.

Gypsy vejer 12 kg så hun er en del overvægtig, som kommer sig af at hun er blevet steriliseret efter en livmoder betændelse.

Kravet til den nye ejer er et hjem hvor Gypsy er i fokus, og får masser af kærlighed og opmærksomhed. Uden børn og andre hunde, da Gypsy skal være nummer et. Det fortjener hun. Vi ser gerne den nye ejer er ældre, pensionist eller på førtidspension. En der har masser af tid, og en der kan være sammen med Gypsy hele tiden, da Gypsy elsker at være sammen med en. Lige pt er hun med mig på arbejde hver dag, men kan også godt være alene hjemne uden problemer.

Vi håber at Gypsys nye kommende mor eller far sidder derude ????

HJEM FØR PRIS!

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;