Oprettet 1. november 2019

Jack Russel blanding, hund, 2 år , salgklar 20.11.2019

Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret gratis konto
Kontakt sælger
Race
Race
Jack russell terrier
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
5220 Odense SøAnnoncebeskrivelse

Bente . Den søde pige søger et kærligt hjem. Hun er en kærlig, sød, stille og blid pige der er lidt forsigtig. Når hun har set mennesker an er hun rigrig kælen og vil meget gerne nusses. Hun har det fint med de andre hunde. Hun fælder meget begrænset og skal trimmes ved behov. Hun skal ikke til et hjem med mindre børn da hun har brug for ro, kærlighed og at være i centrum. Alt i alt en kærlig lille pige der blot skal have kærlighed. Estimeret 2 år | 6kg | Skulderhøjde 32cm | Primære racer er Jack Russel terrier/ukendt lille race.
•• Besøg New Hope Denmark på Facebook ••.
Vi har altid mange hvalpe og hunde til adoption i alle størrelser. Bente er i Portugal og formidles gennem New Hope Denmark, der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige internater i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er.
New Hope Denmark er CVR registreret. Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes samt har mulighed for at føle dig tryg ved processen. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt. Samtlige af vores formidles med TRACES, neutraliseret, fuldt DHHPi vaccinerede, chip, orme- og lopperkur, Giardia og Leishmania tests, sundhedstjek og EU-pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests samt tandrens mv inden ankomst til Danmark. Vi yder altid støtte til vores adoptanter, både ved personlig støtte samt et dejligt fællsskab. en lukket familiegruppe med alle de andre familier. Kontakt via email: email att.: Dinah. BESØG OS gerne og se alle hvalpe og hunde her:
Facebook - New Hope Denmark.
Website - www. newhopedenmark. dk.
Instagram - New_hope_denmark.

Oplysninger:
Racer: Jack Russel blanding
Alder: 2 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: 20.11.2019


Jack russell terrier 5000 kr.

Jack russell terrier

Korthåret og lavbenet

Alder 12 uger
9340 Aså.

Jack russell terrier 10.000. kr.

Jack russell terrier, hanhund, hvalp, 11 uger , salgsklar 22/11-2019

To Søde, kærlige og glade Jack Russell Terrier han hvalpe til salg. Den ene Ludvig og den anden Felix. Ægte stueopdræt, er præget på mennesker, deriblandt børn :o) og andre hunde. De har begge et lill...

Alder 11 uger
2800 Kgs. Lyngby

Jack russell terrier 5.500. kr.

Jack russel, hvalpe, 5 uger , salgklar 23 december

Vi er 4 små jack russell hvalpe som mangler vores nye hjem. Vi har fået vores vaccine, fået sundhedstjek, chip og ormekur, samt vi får loppekur, inden vi skal væk fra vores mor. Vi er rigtig søde og v...

Alder 5 uger
8800 Viborg