Oprettet 29. oktober 2019

Australian shephard blanding, hund, 12 mdr. , salgklar 20.11.2019

Race
Race
Australian Shepherd
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
5220 Odense SøAnnoncebeskrivelse

Victor . Den dejlige dreng søger en kærlig familie. Han er utrolig kærlig, sød, hengiven, kælen, tillidsfuld og elsker alle mennesker. Han har det fint med de andre hunde. Han forventes, at have det fint med børn. NHDK ønsker, at han kommer til en familie med tid og kærlighed til, at have ham i fokus. Hertil en familie med lyst til gode gåture og mental stimulering af den dejlige dreng. Estimeret 1 år | 32kg | Skulderhøjde 56cm | Primære racer er Australian Shepherd/Schæfer.
•• Besøg New Hope Denmark på Facebook ••.
Vi har altid mange hvalpe og hunde til adoption i alle størrelser. Victor er i Portugal og formidles gennem New Hope Denmark, der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige internater i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er.
New Hope Denmark er CVR registreret. Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes samt har mulighed for at føle dig tryg ved processen. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt. Samtlige af vores formidles med TRACES, neutraliseret, fuldt DHHPi vaccinerede, chip, orme- og lopperkur, Giardia og Leishmania tests, sundhedstjek og EU-pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests samt tandrens mv inden ankomst til Danmark. Vi yder altid støtte til vores adoptanter, både ved personlig støtte samt et dejligt fællsskab. en lukket familiegruppe med alle de andre familier. Kontakt via email: email att.: Janni. BESØG OS gerne og se alle hvalpe og hunde her:
Facebook - New Hope Denmark.
Website - www. newhopedenmark. dk.
Instagram - New_hope_denmark.

Oplysninger:
Racer: Australian shephard blanding
Alder: 12 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: 20.11.2019

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Australian Shepherd 8000 kr.

Australian Shepherd

Australien shephard hvalpe renracede sælges 2 tæver og 1 han.. uden stamtavle... er opvokset i stuen og passet godt på af mor.. kun seriøse henvendelser..

Alder 3 uger
4573 Højby

Australian Shepherd 6.500. kr.

Vizla/Astralien sheeperd, hvalpe, 2 uger , salgklar 8 august

Blandings hvalpe far Vizla med stamtavle, mor Australien sheeperd. Der er 7 tæver og 3 hanner De vokser op inde ved os og er i hænder dagligt. Faren bliver brugt til jagt Dispositum 2000kr og de betal...

Alder 2 uger
6920 Videbæk

Australian Shepherd 10.000. kr.

Australian shepherd, hanhund, 2 år , salgsklar 26/6-2020

Australian Shepherd han tilbydes til avl. Højtstillet red merle australian shepherd med det skønneste temperament og med DKK stamtavle tilbydes til avl. HD: A AD: 0 OCD: Fri Øjenlysning: intet påvis...

Alder 2 år
8543 Hornslet