Oprettet 16. oktober 2019

Chihuahua





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
7 år
Farve
Farve
Lysebrun
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
17. oktober 2019
Placering
Placering
9800 Hjørring
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse


Det er med kæmpe knude i maven, at jeg leder efter det bedste hjem til min elskede lille mus❤️❤️
Hun er en skøn lille chihuahua på næsten 8 år (1. november)????. Hun er 100% renlig, utrolig kærlig, kælen og generelt en utrolig nem hund at have!

Hun elsker lange gåture og vi går ofte 5 km igennem skoven, som hun nyder i fulde drag???? Hun kan også sagtens være alene hjemme. Hun ligger sig somregelt til at sove, og vi har aldrig haft problemer med at hun gør, når hun er alene. Derudover er hun det største puttedyr, der ELSKER at få lov til at ligge oppe i sofaen sammen med os, eller få lov til at putte sig ind i et varmt tæppe????
Hun har et meget stort beskytter instinkt og passer virkelig på de mennesker som hun er knyttet til, og det kræver derfor også en indsats at vinde hendes tillid.

Hendes største ulempe er helt sikkert at hun aldrig blev rigtig socialiseret som hvalp. Det har selvfølgelig resulteret i at hun har svært ved at være sammen med andre hunde og mindre børn er hun heller ikke glad for. Hun har dog altid boet sammen med vores sheltie herhjemme, så jeg tænker at hun sagtens kan vende sig til en anden hund, hvis det bliver en ny fast makker. Hun elsker de mennesker hun har tæt på sig, men kan godt have svært ved fremmede. Hun gør når der kommer nogen, men falder somregelt til ro efter lidt tid☺️ men det er en gøende race, og det skal man selvfølgelig være forberedt på.

Jeg leder efter et hjem som skal være hendes sidste❤️❤️ jeg søger derfor efter en ny ejer som har overskuddet, lysten og tiden til hende, og selvfølgelig en masse kærlighed at give hende.
Jeg sælger hende af personlige årsager, men hun betyder virkelig meget for mig, så skriv kun til mig hvis du har en oprigtig interesse i hende og mener at du kunne give hende det bedste hjem. Du må selvfølgelig også gerne skrive til mig hvis du har flere spørgesmål????

Hun er desuden passet med vaccinationer og loppekur hver 8. uge☺️

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;