Oprettet 13. oktober 2019

Pekingeser, hund, 2 år





Race
Race
Pekingeser
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
8471 Sabro



Annoncebeskrivelse

Ren Pekingeser dreng på knap 2 1/2 år søger nyt VARIGT hjem.
Han er en sød dreng der mangler en legekammerat i hverdagen. Han har altid været fuld fokuseret på andre hunde, han vil så gerne lege. Det behov får han ikke indfriet her hvor vi bor. Det gør ham frustreret, da det ikke er nok for ham at de andre bare vil hilse og lunter videre. Så derfor er det på tide at give ham det han ønsker, da jeg ikke kan have to hunde i lejlighed.
Derfor søger jeg et hjem med en anden mindre hanhund, der IKKE er dominerende/ alfa han, da han er godheden selv og ikke kan styre sin iver og ikke bare skal sættes på plads.
Han elsker at gå lange ture og generelt være udenfor. Derfor er det et krav, at ny ejer har en stor have at lege i. Han er ikke vant til at gå uden snor, da hans hørelse er selektiv og han jagter alt der bevæger sig!
Han er kun vant til at være alene om formiddagen. Skal ikke ud i familie hvor han skal være alene hele dagen. Han har ikke boet med børn, men elsker at lege med sine bamser.
Han har nogle talg knopper på kroppen. De gør ikke ondt på ham eller generer ham. Er i samråd med dyrlægen, enig om, at de skal fjernes på et tidspunkt. Deraf prisen på ham, så der er plads i budgettet til det.
Sælger ham på kontrakt da det er et VARIGT hjem jeg søger og han ikke må viderformidles eller bruges til avl!. Svarer ikke på beskeder herinde. Kan kontaktes pr . telefon Oplysninger:
Racer: Pekingeser
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;