Oprettet 11. oktober 2019

Shih Tzu





Race
Race
Shih Tzu
Alder
Alder
6 år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Shih Tzu
Farve: Gråsort
Køn: Han
Vægt: 8,5 kg
Alder: 6 år
Pris: 3000,00

Verdens mest bedårende Shih Tzu fyr, Albert, mangler verdens bedste familie at flytte ind hos. Han skulle egentlig have levet luksuslivet i sus og dus hos tidligere familie, der på kort tid kom til at forgude denne lille umådeligt, lækre fyr, men desværre satte voldsomme allergiske reaktioner en stopper for den fremtid, alle havde håbet på, de kunne få sammen.

Albert har været i to forskellige hjem, og nu skal vi have fundet hans ultimative perfekte match, der er en rolig og børnefri familie, da Albert er en lidt usikker fyr, der ikke bryder sig om, at der sker alt for meget ramasjang omkring ham. Hvis der er børn i hans kommende familie, er vores krav at de skal være + 15 år. 

Albert og hans velbefindende skal være i absolut fokus i nyt hjem, hvor der er oceaner af tid til hygge, nus og kærligt samvær, hvor han må hygge med både i sofa og i seng, og hvor alene-tid er på et minimum. Albert kan være alene i kortere tid af gangen, men han ville ikke trives i en fuldtidsarbejdende familie.

Vores lille charmeprins her har som sagt et følsomt og forsigtigt gemyt, og er en hund, der lige skal se folk an, før han overgiver sig helt, men når han gør det, så er det med kærlighed i tifold, og han smelter hjerter på stribe. 

Han har dog knurret af folk tidligere, hvis man går for hurtigt frem og ikke lader ham styre tempoet. Vi fornemmer dog, at det har handlet om store smerter i munden, for nu hvor der er styr på hans tænder, virker han meget imødekommende og social.

Han er usikker i sit møde med andre hunde, og katte skal han heller ikke forholde sig til i sit nye hjem.

Her hos os har vores dyrlæger er der lavet en blodprøve på hjertet grundet en mislyd, men da denne er inden for rammerne, mistænkes det at være forbundet med at Alberts stakkels mundhule og tænder var i ganske forfærdelig stand. Så meget at det har påvirket hele hans lille krop. Vores dyrlæger har ordnet hans tænder, og der er desværre ikke mange tilbage, der "overlevede" grundet paradentose, men det forventes at mislyden forsvinder sammen med helingen af hans mund. 

Alberts nye familie skal være indforstået med at give ham et tandtjek inkl. røntgen og måske tandrens igen inden for 6-8 måneder, for at forebygge at flere tænder skal ud.

Albert er kastreret.

Få meget mere information om Albert ved personligt fremmøde i Dyreværnets åbningstid.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;