Oprettet 11. oktober 2019

Blanding, hund, 3 år , salgklar Nu





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
5463 Harndrup



Annoncebeskrivelse

Sødeste dejligste Amber søger sin helt egen fantastiske familie, er det mon dig?
Hun er en steriliseret tæve på 3 år og 17 kg. Hun har den perfekte størrelse, hun er ikke for lille og ikke for stor ??
Amber er den mildeste og skøreste hund, men hun kan også være lidt nervøs ved nye ting og nye mennesker, men så snart hun er faldet til så ELSKER hun sit menneske og hun vil bare være hvor man er, hun elsker at ligge hos en i sofaen og sengen ?
Hun kan være lidt nervøs på gåture, men hun elsker det alligevel og kommer løbene så snart selen tages frem. Hun har bare brug for at man ikke tvinger hende til ting, men at man bare viser hende det ikke er farligt og støtter hende når hun har brug for det.
Hun elsker at blive overøst med kærlighed og hun elsker mad! Når det er foder tid, så hopper hun rundt som en tosse og det er så fantastisk at se på! ?
Hun er nogenlunde renlig, men kan have uheld, dog er hun ved at lære det og siger til når hun vil ud ??
Hun kan også være alene hjemme, men kan finde på at bjæffe lidt lige når man går, dog laver hun ingen unoder når man er væk, med mindre der er mad indenfor hendes rækkevidde, men hun er jo gadehund, så siger man ikke nej til et let måltid ??
Hun søger et roligt hjem uden små børn, gerne med en anden rolig hund ? . Hun kommer oprindeligt fra Rumænien, men har været i pleje i DK i nogle mdr. Hvis du har spørgsmål eller ønsker flere billeder, så send venligst en sms, jeg besvarer ikke opkald da jeg sjældent har tid til at tage den ??.

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 3 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;