Oprettet 9. oktober 2019

Miniature gravhunde, hund, 9 uger , salgklar Nu

Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret gratis konto
Kontakt sælger
Race
Race
Gravhund
Alder
Alder
9 uger
Placering
Placering
9575 TerndrupAnnoncebeskrivelse

Til salg
Langhåret han
Korthåret tæve
Langhåret tæve .
3 miniature gravhunde - fra kuld på 5. To er solgt. Hvalpene er chippet, vaccineret samt med 3 gange ormekur inden afrejse. Far er en langhåret miniature gravhund og mor er en korthåret gravhund. Depositum på 3000 kr kan betales for reservation af hvalp. Tilbagebetales ikke ved fortrydelse. Der vil følge et tæppe, lidt mad samt kontrakt på købet.
Hvalpene er opvokset inde i hjemmet og vant til børn, daglige lyde mm. Ikke ryger hjem - i Terndrup. Der kan evt aftales levering ved Storebæltsbro, idet vi jævnligt er i Nyborg. Hjælper gerne med transport hvis det passer fx med arbejde.
Der er billeder af forældrene.

Racer: Miniature gravhunde
Alder: 9 uger
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu


Gravhund 10000 kr.

Ruh. Gravhundehvalpe til salg

Har disse to super fine hanhvalpe til salg. Forældrene er højt præmierede på udstilling og brugsprøver og har høje sundhedstal og +stambog. Hvalpene er socialiserede med andre voksne hunde og menneske...

Alder 8 uger
7600 Struer

Gravhund 4000 kr.

Gravhund

Skønne dværg gravhunde hvalpe 2 hanner . Moren er en kort håret dværg gravhund og faren en lang håret dværg gravhunde. Begge forældre er sunde og raske , med et dejligt sind. Hvalpe hos os er Nysger...

Alder 5 uger

Gravhund 6000 kr.

Gravhund

en dejlig miniature gravhund hanhvalp søger nyt hjem.Legesyg og meget social, kommer fra prisvindende forældre som begge bor hjemme.Vaccine, chip, sundhed tjek,pas.

Alder 5 mdr.
8300 odder