Oprettet 6. oktober 2019

Malteser. Og en Yourkiepooh, hund, 4 år





Race
Race
Malteser
Alder
Alder
4 år
Placering
Placering
4700 Næstved



Annoncebeskrivelse

Det er med kæmpe sorg i hjertet at vi er nød til at finde en ny kærlig familie til vores to børn Blondie (hvid malteser 4 år i december) og Malou (sort yorkiepooh 3 år).
Det har været svært at tage denne beslutning, men vi er blevet nød til det da vi ikke længere skal bo i vores hus men er nød til at flytte i lejlighed hvor vi ikke må have dem med. Blondie og Malou er begge allergivenlige hunde. De fælder ikke. De er meget renlige og hjælper og støtter hinanden med alt.
De skal/må ikke skilles ad.
De er opvokset hos os en kærlig familie hvor vi har har børn der er store og små og dette er de vant til. De elsker at gå tur og især skoven er foretrukket. Vi har kæmpe have som de er vant til at komme ud i og løber og leger sammen. De er vant til at klare sig alene hjemme fra 6.30-16. Vi ønsker en familie til vores “børn” som har tid og lyst til at forkæle dem og give dem fortsat kærlighed de fortjener. De har hver deres bog fra dyrelæge.
Vi flytter i august 2020 og har derfor god tid til at finde den perfekte familie som vi vil godkende og som vores hunde får lov til at godkende. Skriv pb ved interesse.
Pris på pb.

Oplysninger:
Racer: Malteser. Og en Yourkiepooh
Alder: 4 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;