Oprettet 29. september 2019

Fransk bulldog, hund, 5 år





Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
5 år
Placering
Placering
2400 København NV



Annoncebeskrivelse

Det er med blødende hjerte, at vi må finde et nyt hjem til vores højtelskede franske bulldog.
En ændret bolig situation gør, at vi nu er på udkig efter en familie, som kan give vores Franklin et nyt og dejligt sted at bo.
Franklin er 5 år. Han er en glad og legesyg lille hund, som nyder at putte og sidde på skødet. Han har et roligt temperament og kan fint lege med både andre hunde og børn. Han kan sagens være alene hjemme også i længere tid af gangen. Franklin fik får lidt over et år siden en rift på øjet, hvilket i sidste ende gjorde, at han måtte få bortopereret sit ene øje. Derfor har han nu et lidt særpræget pirat udseende. Det hæmmer ham dog ikke i hverdagen og han er fint fungerende med kun et øje.
Derudover lider Franklin af allergi, som ses ved han til tider har røde og irriteret poter men vi har kunne holde det nede med klorhexidin sprit og fodbade. Han er ikke udredt hos dyrlægen.
Endvidere er han for nyligt blevet kastreret. Udover dette er Franklin en sund og rask hund. Vi ønsker at finde et hjem til Franklin, gerne hos en familie med kendskab til det at have hund og evt. franske bulldogs. Et hjem med have ville være at foretrække samt en familie med overskud til at give Franklin den rette mængde kærlighed. Vi forbeholder os retten til at vælge den rette familie. Pris 1000 kr.
Pris er ikke nogen høj prioritet og vi ønsker blot et symbolsk beløb for seriøsitetens skyld.
Mad, kurv og diverse medfølger.

Racer: Fransk bulldog
Alder: 5 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;