Oprettet 27. september 2019

Siberian Husky





Race
Race
Siberian Husky
Alder
Alder
3½ år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Siberian Husky
Farve: Sort/brun/hvid
Køn: Han
Vægt: 28,7 kg
Alder: 3½ år
Pris: 3000,00

Kido har levet et dejligt liv indtil nu, men manglende tid til denne aktive lækkermås har gjort, at han skal finde et nyt hjem, med et par finjusteringer, som vil gøre at hans liv bliver fuldendt igen.

Kido er en virkelig lækker Husky-dreng, der har meget lyd på, når han leger. Og man må ikke forveksle det med, at han er sur. Det er ren eufori og typisk husky-snak, men det ved den kommende erfarne ejer godt.

Man skal nemlig have erfaring med polarhunde, for at komme i betragtning til denne dejlighed, og man skal kunne tilbyde ham hus og have i fremtiden. Kido har tidligere boet med børn, men vi har lovet hans tidligere ejer, at han kommende hjem er børnefrit, så al opmærksomhed tilfalder ham.

Der er blevet lagt stor energi i træning og han kan alle de almindelige kommandoer. Der er rigtigt meget energi i charmetrolden her, så hans nye familie skal have god tid til at stimulere ham korrekt, både fysisk men også mentalt.

Han har i tidligere hjem kunne være alene hjemme, og så er han nysgerrig på katte og også lidt bange for dem. Han er lettere udfordret med andre hanhunde, især hvis det er i vante omgivelser, hvor Kido føler, han er kongen. Kastrerede hanhunde er som regel acceptable og tæver er jo bare altid dejlige.

Han drømmer om et hjem, hvor det er tilladt at slænge sig med familien i sofaen indenfor og hvor der er åbne vidder og højt til himlen udenfor. Har man erfaringen med de vidunderlige og smukke slædehunde, så er man nødt til at komme og møde dette flotte eksemplar. Han er virkelig en god dreng, og fortjener det bedste liv resten af sine dage.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;