Oprettet 25. september 2019

Australsk labradoodle, hund, salgklar nu





Race
Race
Labradoodle
Alder
Alder
18 år
Placering
Placering
2500 Valby



Annoncebeskrivelse

Australsk Labradoodle Han-hund hvalp til UDSTATIONERING

VIGTIGT : LÆS VENLIGST HELE TEKSTEN INDEN TELEFONISK HENVENDELSE (IKKE SMS);

Familiepleje/fodervært/ udstationering søges til super dejlig Australsk Labradoodle han hvalp på 16 uger. Han skal bruges til avl når han bliver kønsmoden.

Han er klar til at flytte hjemmfra nu, men vi tager den tid det tager at finde den absolut helt rette familie. Vi søger super kærligt dejligt hjem i stor-Københavns området til en heldig familie der har lyst om mod på lige præcis denne race og det den kræver for at få det bedste liv.

Australsk Labradoodle er en race der holder meget af leg og motion mindst en time om dagen og er ikke glad for at ligge alene i mange timer. Den trives ligeledes bedst med udfordringer for hjernen, og vil meget gerne lære. Vi søger derfor en familie/person der er mobil og som har god tid til at være sammen med ham . Man skal påregne tid til pelspleje og pelsen kan klippes i den længde man ønsker alt efter hvor meget tid man ønsker at bruge på dette. Han er utrolig social og en virkelig glad og dejlig hund. Den der får ham skal være indstillet på at han skal hjem til mig når tæverne er parrings klare, så kemien imellem os og jer er meget vigtig da vi kommer til at have en del med hinanden at gøre i løbet af årene. Dyrlæge udgifter afholdes af mig. Forsikring, foder og andre udgifter af plejefamilien. Pris 4000,- Nærmere oplysninger venligst UDELUKKENDE PÅ TELEFON.

Racer: Australsk labradoodle
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;