Oprettet 25. september 2019

Beauceron mix, hund, 2 år

Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret gratis konto
Kontakt sælger
Sælges til 3.300. kr.
Race
Race
Gadehund
Race
Gadehund
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
8721 DaugårdAnnoncebeskrivelse

Levante er en ung frisk spansk blandings hund . Bauceron mix. på knap to år. Er i pleje ved københavn.
Han blev fundet på gaden i december 2017, kun 4 uger gammel, og indbragt til et spansk internat. I august 2019 kom Levante ud af det spanske internat til en dansk plejefamilie.
Levante er den sødeste og kærligste hund derhjemme, han er renlig, han kan være alene hjemme, han sover hele natten og er vild med at træne for godbidder. Han er en stor kælepot, der ELSKER kys kram og kæl af de mennesker han kender. Han blev hurtigt tryg med plejefamilien og er generelt bare nem i vante omgivelser ??
Levante har nogle udfordringer når der kommer gæster i hjemmet, nogle accepterer han hurtigt, mens andre er han på vagt overfor og gør af dem (plejefamilien er i gang med træning). På gåture er han fin med de gæster, han ellers er utryg ved indenfor.
Når han møder andre hunde på gåturen, bliver han meget opmærksom dem. Hvis der er god afstand, som fx en vej imellem og den anden hund blot går forbi, er Levante sød og opmærksom. Men hvis den anden hund hidser sig op og gør af Levante, gør han igen og hopper rundt og trækker i snoren (plejefamilien er i gang med træning).
Han går nu til hundetræning med hans plejefamilie. Han er ved at lære sit, dæk, plads, indkald og touch og det går rigtigt godt. Vi leder nu efter den helt rette familie til søde Levante. Hans nye familie skal bo i et hus, hvor der er god plads omkring med indhegnet have i et ikke tætbefolket område.
Det skal være en hundeerfaren familie med overskud, tid og rummelighed – uden børn og katte. Man skal være indstillet på, at han har brug positiv træning, med tilvænning af at der kommer gæster i hjemmet, samt at møde hunde på turene.
Når det rette hjem findes, følger der hundetræner og adfærdsrådgiver med, så man kan fortsætte træningen, som plejefamilien er i gang med.

Racer: Beauceron mix
Alder: 2 år
Type: Hund


Gadehund 1.500. kr.

Rumænsk gadehund , hvalpe, 8 mdr.

??HAN ER I DANMARK??. Bianco på cirka 8 måneder leder efter sit aller sidste hjem! Han har været i Danmark i cirka 4 måneder. Bianco knytter sig ekstremt meget til sin familie og er SÅ kærlig. Han ha...

Alder 8 mdr.
8350 Hundslund

Gadehund 3.500. kr.

Tysk korthåret/ Dalamtiner, hvalpe, 8 uger , salgklar 16.12.2019

Dejlige stueopdrættede hvalpe efter jagtinteresserede forældre. Far -Tysk korthåret og Mor - Dalmatiner. Begge forældre haves. Ved hvalpenes afrejse har de fået ormekur, ér vaccineret, chippet, regi...

Alder 8 uger
6971 Spjald

Gadehund 3.400. kr.

Podengo, hund, 12 mdr.

Skønne Mika er fra Portugal. Hun har boet i en familie hele hendes liv, men da hendes familie desværre skulle flytte og ikke kunne tage hende med indleverede de hende på Bianca internatet i Portugal. ...

Alder 12 mdr.
2980 Kokkedal