Oprettet 25. september 2019

Beauceron mix, hund, 2 år

Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
8721 DaugårdAnnoncebeskrivelse

Levante er en ung frisk spansk blandings hund . Bauceron mix. på knap to år. Er i pleje ved københavn.
Han blev fundet på gaden i december 2017, kun 4 uger gammel, og indbragt til et spansk internat. I august 2019 kom Levante ud af det spanske internat til en dansk plejefamilie.
Levante er den sødeste og kærligste hund derhjemme, han er renlig, han kan være alene hjemme, han sover hele natten og er vild med at træne for godbidder. Han er en stor kælepot, der ELSKER kys kram og kæl af de mennesker han kender. Han blev hurtigt tryg med plejefamilien og er generelt bare nem i vante omgivelser ??
Levante har nogle udfordringer når der kommer gæster i hjemmet, nogle accepterer han hurtigt, mens andre er han på vagt overfor og gør af dem (plejefamilien er i gang med træning). På gåture er han fin med de gæster, han ellers er utryg ved indenfor.
Når han møder andre hunde på gåturen, bliver han meget opmærksom dem. Hvis der er god afstand, som fx en vej imellem og den anden hund blot går forbi, er Levante sød og opmærksom. Men hvis den anden hund hidser sig op og gør af Levante, gør han igen og hopper rundt og trækker i snoren (plejefamilien er i gang med træning).
Han går nu til hundetræning med hans plejefamilie. Han er ved at lære sit, dæk, plads, indkald og touch og det går rigtigt godt. Vi leder nu efter den helt rette familie til søde Levante. Hans nye familie skal bo i et hus, hvor der er god plads omkring med indhegnet have i et ikke tætbefolket område.
Det skal være en hundeerfaren familie med overskud, tid og rummelighed – uden børn og katte. Man skal være indstillet på, at han har brug positiv træning, med tilvænning af at der kommer gæster i hjemmet, samt at møde hunde på turene.
Når det rette hjem findes, følger der hundetræner og adfærdsrådgiver med, så man kan fortsætte træningen, som plejefamilien er i gang med.

Racer: Beauceron mix
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Gadehund 3.300. kr.

Gadehund / blanding, hvalpe, 7 mdr.

Navn: Evie Født: efteråret 2019 Køn: Hun Vægt: forventet vægt som voksen 10-12 kg. Højde: forventet højde som voksen 40-50 cm Sundhedsoplysninger: vaccineret, chippet og har pas. Race: Blanding. Evie ...

Alder 7 mdr.
2625 Vallensbæk

Gadehund 3.300. kr.

Gadehund / blanding, hund, 12 mdr.

Navn: Snowy Født: slut 2018 / start 2019 Køn: Han Vægt: ca. 20 kg. Højde: ca. 50 cm Sundhedsoplysninger: vaccineret, chippet, neutraliseret og har pas. Race: Blanding. Smukke hvide Snowy var blevet ef...

Alder 12 mdr.
2625 Vallensbæk

Gadehund 1.500. kr.

Rumænsk gadehund, hund, 12 mdr.

Det her er Bianco - han er cirka 12-13 måneder gammel. Han har været i DK i 8-9 måneder. Lidt om Bianco: Bianco er en god hund, som knytter sig meget til sine medmennesker. Han elsker at lege og vær...

Alder 12 mdr.
4000 Roskilde