Oprettet 25. september 2019

Glathåret Foxterrier blanding, hund, 5 år , salgklar 1.10.2019

Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
5 år
Placering
Placering
5220 Odense SØAnnoncebeskrivelse

Nobel

Den søde pige søger et kærligt hjem.

Hun er rigtig blid, rolig, afbalanceret, sød, kærlig, hengiven og tillidsfuld. Hun er omgængelig og glad for mennesker. Hun går fint med de andre hunde og forventes at kunne fint med børn.

Estimeret 5 år | 9kg | Skulderhøjde 42cm | Primære racer er glathåret Foxterrier/ukendt lille race.

Vi har altid mange hvalpe og hunde til adoption i alle størrelser.

Nobel er i Portugal og formidles gennem New Hope Denmark, der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige internater i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er.
New Hope Denmark er CVR registreret.

Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes samt har mulighed for at føle dig tryg ved processen. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt.

Samtlige af vores formidles med TRACES, fuld vaccination, neutraliseret, rabies vacc, chip, orme- og lopperkur, Giardia og Leishmania tests, sundhedstjek og EU- pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests samt tandrens mv inden ankomst til Danmark.

Vi yder altid støtte til vores adoptanter, både ved personlig støtte samt et dejligt fællsskab en lukket familiegruppe med alle de andre familier.

Racer: Glathåret Foxterrier blanding
Alder: 5 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: 1.10.2019

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Gadehund 3.300. kr.

Gadehund / blanding, hvalpe, 7 mdr.

Navn: Evie Født: efteråret 2019 Køn: Hun Vægt: forventet vægt som voksen 10-12 kg. Højde: forventet højde som voksen 40-50 cm Sundhedsoplysninger: vaccineret, chippet og har pas. Race: Blanding. Evie ...

Alder 7 mdr.
2625 Vallensbæk

Gadehund 3.300. kr.

Gadehund / blanding, hund, 12 mdr.

Navn: Snowy Født: slut 2018 / start 2019 Køn: Han Vægt: ca. 20 kg. Højde: ca. 50 cm Sundhedsoplysninger: vaccineret, chippet, neutraliseret og har pas. Race: Blanding. Smukke hvide Snowy var blevet ef...

Alder 12 mdr.
2625 Vallensbæk

Gadehund 1.500. kr.

Rumænsk gadehund, hund, 12 mdr.

Det her er Bianco - han er cirka 12-13 måneder gammel. Han har været i DK i 8-9 måneder. Lidt om Bianco: Bianco er en god hund, som knytter sig meget til sine medmennesker. Han elsker at lege og vær...

Alder 12 mdr.
4000 Roskilde