Oprettet 25. september 2019

Glathåret Foxterrier blanding, hund, 5 år , salgklar 1.10.2019

Race
Race
Gadehund
Race
Gadehund
Alder
Alder
5 år
Placering
Placering
5220 Odense SØAnnoncebeskrivelse

Nobel

Den søde pige søger et kærligt hjem.

Hun er rigtig blid, rolig, afbalanceret, sød, kærlig, hengiven og tillidsfuld. Hun er omgængelig og glad for mennesker. Hun går fint med de andre hunde og forventes at kunne fint med børn.

Estimeret 5 år | 9kg | Skulderhøjde 42cm | Primære racer er glathåret Foxterrier/ukendt lille race.

Vi har altid mange hvalpe og hunde til adoption i alle størrelser.

Nobel er i Portugal og formidles gennem New Hope Denmark, der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige internater i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er.
New Hope Denmark er CVR registreret.

Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes samt har mulighed for at føle dig tryg ved processen. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt.

Samtlige af vores formidles med TRACES, fuld vaccination, neutraliseret, rabies vacc, chip, orme- og lopperkur, Giardia og Leishmania tests, sundhedstjek og EU- pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests samt tandrens mv inden ankomst til Danmark.

Vi yder altid støtte til vores adoptanter, både ved personlig støtte samt et dejligt fællsskab en lukket familiegruppe med alle de andre familier.

Racer: Glathåret Foxterrier blanding
Alder: 5 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: 1.10.2019


Gadehund 1.500. kr.

Rumænsk gadehund , hvalpe, 8 mdr.

??HAN ER I DANMARK??. Bianco på cirka 8 måneder leder efter sit aller sidste hjem! Han har været i Danmark i cirka 4 måneder. Bianco knytter sig ekstremt meget til sin familie og er SÅ kærlig. Han ha...

Alder 8 mdr.
8350 Hundslund

Gadehund 3.500. kr.

Tysk korthåret/ Dalamtiner, hvalpe, 8 uger , salgklar 16.12.2019

Dejlige stueopdrættede hvalpe efter jagtinteresserede forældre. Far -Tysk korthåret og Mor - Dalmatiner. Begge forældre haves. Ved hvalpenes afrejse har de fået ormekur, ér vaccineret, chippet, regi...

Alder 8 uger
6971 Spjald

Gadehund 3.400. kr.

Podengo, hund, 12 mdr.

Skønne Mika er fra Portugal. Hun har boet i en familie hele hendes liv, men da hendes familie desværre skulle flytte og ikke kunne tage hende med indleverede de hende på Bianca internatet i Portugal. ...

Alder 12 mdr.
2980 Kokkedal