Oprettet 24. september 2019

Jack Russel terrier blanding, hund, 2 år , salgklar 1.10.2019

Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
5220 Odense SØAnnoncebeskrivelse

Aya

Den søde pige søger en kærlig familie.

Hun er rigtig kontaktsøgende, sød, kærlig, hengiven og tillidsfuld. Hun er stadig underdanig, men stadigmeget kærlig i sin adfærd, hvorfor hun skal have en familie der har ro og en masse kærlighed til den lille dejlige pige. Hun går fint med de andre hunde og forventes at kunne fint med ældre (8 år +) børn.

Estimeret 2 år | 8kg | Skulderhøjde 36cm | Primære racer er Jack Russel/ukendt lille race.

Vi har altid mange hvalpe og hunde til adoption i alle størrelser.

Aya i Portugal og formidles gennem New Hope Denmark, der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige internater i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er.
New Hope Denmark er CVR registreret.

Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes samt har mulighed for at føle dig tryg ved processen. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt.

Samtlige af vores formidles med TRACES, fuld vaccination, neutraliseret, rabies vacc, chip, orme- og lopperkur, Giardia og Leishmania tests, sundhedstjek og EU- pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests samt tandrens mv inden ankomst til Danmark.

Vi yder altid støtte til vores adoptanter, både ved personlig støtte samt et dejligt fællsskab en lukket familiegruppe med alle de andre familier.

Racer: Jack Russel terrier blanding
Alder: 2 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: 1.10.2019

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Gadehund 2000 kr.

Gadehund

Søde Ecco søger hjem. Han er en 10 måneder gammel græsk blanding, der blev fundet sammen med 40 andre hunde i et forladt område. Han er blevet angrebet af andre hanhunde og har synlige bidmærker. Han ...

Alder 10 mdr.
2650 Hvidovre

Gadehund Kontakt for pris kr.

Bastard, hund, 11 år

3 skønne hunde pt bosiddende på Kreta søger nyt hjem efter deres ejer (min mor) er gået bort. Vi deler udgiften til deres pas mv og transport til Danmark. Er pt hos hundene og kan hurtigt sørge for de...

Alder 11 år
2920 Charlottenlund