Oprettet 17. september 2019

Bull Terrier

Race
Race
Bull Terrier
Alder
Alder
1 år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 RødovreAnnoncebeskrivelse

Race: Bull Terrier
Farve: Rød/hvid
Køn: Han
Vægt: 22 kg
Alder: 1 år
Pris: 3000,00

King er meget forsigtig og nervøst anlagt fyr fra Polen, der desværre har været igennem en del skiftende hjem allerede i hans korte liv. 

Sidste ejer her ville det ALLER bedste for King, og håbede inderligt på, at King endelig kunne få alt det han havde brug for. Desværre måtte man se i øjnene, at King har brug for andre og meget mere rolige omgivelser, hvor King og hans behov er i absolut fokus og centrum, og hvor der er masser af overskud og luft i hverdagen, til at træne en masse ting King, som han på nuværende tidspunkt har det svært med.

King stresser meget hurtigt op og er usikker overalt nyt eller hurtige bevægelser. Hos seneste ejer er der blevet gjort alt, hvad der kunne gøres for at hjælpe ham indenfor de rammer, der nu var der, og nu har King brug for en, der vil fortsætte arbejdet mere koncentreret og intenst.

King skal ud til hus og have i et roligt kvarter, hvor der ikke er for meget udenomsstøj og forstyrrelser. Hans nye familie skal have personlig erfaring med racen eller lignende Buller-hunde, og meget gerne de lidt mere krævende af slagsen, hvor man har skulle arbejde lidt med det hele.

Har man den nødvendige erfaring, så tøv ikke med at mød personligt op i Dyreværnets åbningstid og få en snak med personalet om søde King, der virkelig har brug for at lande det helt rigtige sted nu.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Bull Terrier 14000 kr.

Bull Terrier

6 skønne buller hvalpe 3 dreng og 3 piger er d 17.8.2020 klar til at flytte ud til deres kommende familier hvalpene er født og opvokset lige midt i vores stue blandt børn og andre dyr og vil gennemgå ...

Alder 3 uger
4840 Nørre Alslev

Bull Terrier Kontakt for pris kr.

Bull terrier, tæve, 5 år , m. stamtavle

Udstationering søges til Tæve fra mit kommende kuld hvalpe. Racen er Bull Terrier Miniature, som bliver stambogs ført i DKK. Fra gode race typiske og sunde forældre. Hvalpene vokser op inde midt i ...

Alder 5 år
6000 Kolding

Bull Terrier 15000 kr.

Bull Terrier

Danelaw Willy Wonka 12 uger - søger sit fremtidige permanente familie. Da der er stor sandsynlighed for,, at jeg gerne må komme med og deltage på hunde udstillinger - ville det være ret "cool", at ...

Alder 12 uger
7480 Vildbjerg