Oprettet 17. september 2019

Rottweiler





Race
Race
Rottweiler
Alder
Alder
3½ år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Rottweiler
Farve: Black & Tan
Køn: Hun
Vægt: 32,1 kg
Alder: 3½ år
Pris: 3000,00

Chili er den smukkeste og sødeste rottweiler-pige, der desværre havnede midt i en skilsmisse og nu er nødt til at finde sig en ny familie.

For at komme i betragtning til hende, så skal man have haft rottweiler før og træne via bløde metoder, da det er det hun har været vant til og trives med.

Chili er ufatteligt omgængelig, elsker alle mennesker og vanvittig god og tålmodig med de børn, hun har boet med indtil nu. Hun er dog rottweiler og kan også godt passe på sin ejer og hjemmet, hvis der opstår noget utrygt.

Hun er et sludrechatol og snakker rigtig meget, især når hun leger. Hun ville kunne trives både i lejlighed og hus, så længe hun får den mængde træning og motion, hun har brug for på daglig basis.

Hun har aldrig været i nærkontakt med katte, og kan sagtens omgås andre hunde. Dog er hun dominerende og kan godt jagte mindre hunde i leg, uden at gøre dem noget, men det er ikke alle, der synes det er lige sjovt, så her skal man være meget opmærksom, så ingen får dårlige oplevelser med i bagagen.

Alene hjemme-tid klarer hun fint, såfremt hun har fået en god, lang gåtur forinden, gerne med mental stimuli, så hun er godt træt i både krop og hoved.

Her hos os har hun fået sig en tandrens, så hun kan møde sin nye familie med fine bisser. Under bedøvelsen fik hun samtidig en negleklip og en oprensning af sine ører.

Chili er steriliseret.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;