Oprettet 15. september 2019

Dansk/svensk gårdhund ., hund, 4 år





Race
Race
Dansk Svensk Gårdhund
Alder
Alder
4 år
Placering
Placering
8721 Daugård



Annoncebeskrivelse

Kalle (tidligere hed han Luc) er en sød lille spansk bodeguero ( dansk/ svensk gårdhund ). på ca. 4 år, ca. 10 kg. og ca. 40-42 cm.
Han blev adopteret og rejste til Danmark 2/9-19. Kalle er desværre ked af at være alene hjemme, derfor leder vi efter et nyt hjem ikke til lejlighed. Det skal være et hjem med en anden hund og hvor han ikke skal være alene i mange timer hver dag.
Kalle’s familie fortæller:
”Kalle som han kaldes nu er den dejligste lille nysgerrige fyr. Han kom til DK til vores dejlige familie som har tidligere erfaringer med hund. Vi kan blot ikke indfri Kalles behov for kontakt, da vores jobs ikke tillader det. Vi vil anbefale at Kalle kommer til en familie der kan indfri hans kontaktbehov eller en familie med en anden hund, som han kan støtte sig op ad.
Kalle er en kontaktsøgende meget elskelig og tillidsfuld hund, som elsker og stoler 100% på sine mennesker. Han er god til andre hunde og leger gerne med dem, når man er på tur.
Han har på kort tid formået at lære at sitte og lystre sit navn. Han er super dygtig til at gå tur, både i kort line og flexline. Han er ligeledes glad for at køre bil.
Kalle er glad for tørkost, men nyder også når der er blandet lidt lækker vådkost i. Han er også pjattet med hjemmelavede godbidder.
Han tigger på ingen måde ved middagsbordet. Han lægger sig på sin pude og falder gerne i søvn. Når man kokkererer i køkkenet lægger han sig ligeledes på puden. Han er klar over, hvornår det er tid til at blive kælet og nusset. Da Kalle kom til dyrlæge for at få klippet negle, tog han det i stiv pote uden nogle nykker. At komme i bad tager han også i stiv pote ??
Han er 100% renlig og gør selv opmærksom på at ville ud, hvis det er lige opover.
Vi er sikre på, at Kalle kan lære at være alene hjemme, hvis man har god tid til at træne ham til det ??
Vi håber, vi kan finde et kærligt hjem til ham med en anden venlig hund.
Kalle er vaccineret, chippet, kastereret.
Gå ind på FACEBOOK siden og se en film med denne skønne dreng.

Oplysninger:
Racer: Dansk/svensk gårdhund .
Alder: 4 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;