Oprettet 11. september 2019

dobermann, hvalpe, 5 mdr. , salgklar dags dato





Race
Race
Dobermann
Alder
Alder
5 mdr.
Placering
Placering
4180 Sorø



Annoncebeskrivelse

Archie er en dejlig og intelligent charmetrold. Han er meget tillidsfuld, og knytter sig tæt til sin familie. Han vejer pt ca 26 kg. Han er eventyrlysten og fuld af energi. Han elsker at lege og spurte haven rundt. Dog er han også en rigtig putte trold, og han nyder at blive nusset og sove i ske. Archie er rigtig god omkring børn, store som små. Han er også rigtig god til at dele, og man kan sagtens tage kødben fra ham uden problemer og have hænderne i hans madskål. Han er renlig, og god til at give tegn hvis han skal ud. Der er sygeforsikring på Archie.
Han var den største i kullet og vokser fortsat godt til, så han bliver en stor og flot dreng. Han vejer pt. ca. 26 kg. Der er ikke stamtavle på ham, men der er mulighed for at være med i en Facebook gruppe, hvor man kan følge både hans forældre og søskende.
Da han var 9 uger gammel, blev han bidt af en anden hund. Han brækkede kraniet og skulle holdes i fuldstændig ro i en måned. Han har derfor været en del til dyrlægen og diverse CT-skanninger. Alt dette har han klaret ufatteligt flot. Han er meget tryg ved dyrlæger, og lader dem undersøge alt i ro. Grundet biddet, har hans kranie fået en lille ”bule” som kan ses. Vi valgte at tage det som en del af charmen, og det håber vi meget at hans kommende familie også vil.
Han psyke er meget stærk. Selv dyrlægerne var imponerede over hans gode humør, og forsatte tillid til hans omgivelser.
Han er nu helet som han skal og han elsker at lege med andre hunde og mennesker. Han er vant til mange lyde. Både toge, busser osv. og han er god til at køre i bil.
Han er ekstrem lærenem og vil meget gerne samarbejde, så vi håber at kunne finde en familie som gerne vil træne med ham og sørge for fortsat socialisering.
Han kan være fræk og afprøve grænser som en dobermann i den alder gør, men der er intet ondt i ham. Han er meget kærlig.
Archie har alt i alt alle forudsætningerne for at blive den mest fantastiske familiehund.

Oplysninger:
Racer: Dobermann
Alder: 5 mdr.
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: Dags dato

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;