Oprettet 11. september 2019

Beagle

Race
Race
Beagle
Alder
Alder
11 år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 RødovreAnnoncebeskrivelse

Race: Beagle
Farve: Hvid/brun
Køn: Han
Vægt: 13 kg
Alder: 11 år
Pris: 3000,00

Det var en knust familie, der måtte tage en barsk beslutning omkring 11-årige Holger, da deres boligsituation ændrede sig så drastisk, at man ikke længere kunne have Holger i de vante omgivelser.

Men da Holger ikke selv på nogen måde er klar over, at han er 11 år og stadig flyver rundt som en unghund, blev det vurderet, at han var for livsglad til ikke at skulle have en chance hos en ny familie. Derfor leder Holger nu efter en Beagle-erfaren familie, der LIGE nøjagtig ved, hvilket energi-niveau, der følger med, på trods af at Holger på papiret er en ældre herre. Det kan man ikke mærke på ham.

For under 15 kr. om måneden kan DU redde hunde med os!

Derfor er Holger ikke den "typiske" gammelmands-hund. Der er fuld smæk på drengen stadigvæk og han kræver lange gåture hver eneste dag og masser af mental stimuli til hans næse, såsom spor- og søgeøvelser.

Holger leder efter et hjem uden børn, hvor han selv er "barnet", men der må meget gerne komme børn på besøg. I madsituationer, skal man dog være meget opmærksom på, at ingen havner i en uhensigtsmæssig situation, da han er meget madvogtende og vil have sin mad i absolut fred og ro omkring ham.

Hans nye familie skal også kunne tilbyde ham en fremtid i hus uden trapper og med godt indhegnet have, da han kan klatre. Hans jagtinstinkt er udpræget, og får han færten af noget, så kan intet stoppe ham. Derfor er han heller ikke en fyr, man kan gå løs med, da hans jagtgener tager over og intet andet ænses, hvis han først er på sporet af noget godt.

Når Holger så har haft en begivenhedsrig dag og aftenen melder sig, så hygger han MEGET gerne med i sofaen og er god til af slappe af. Han ELSKER især at have en stol for sig selv med et blødt tæppe, han kan synke ned i. Selvom man er aktiv, så kan man også godt være umådeligt magelig.

Holger er grundlæggende ikke synderligt interesseret i andre hunde, dog er han ellevild med hvalpe, og kan ikke lide store hanhunde. Katte er et absolut no-go grundet hans jagtinstinkt.

Holger er en USÆDVANLIG sød, kærlig, dejlig og hamrende charmerende fyr, og har man haft beagle før, så falder man pladask for ham. Det kan vi godt garantere!!

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Beagle 1.500. kr.

Beagle, hund, 8 mdr.

. <b>Oplysninger:</b> Racer: Beagle Alder: 8 mdr. Type: Hund

Alder 8 mdr.
2990 Nivå

Beagle 3000 kr.

Beagle

Race: Beagle Farve: Tricolour Køn: Han Vægt: 16,8 kg Alder: 1 år Pris: 3000,00 Mere info  senere. Ollie er kastreret.

Alder 1 år
2610 Rødovre

Beagle 7.000. kr.

Anden race, flere hvalpe, 4 uger , salgsklar 29/2

Super søde udadvendte hvalpe, der bliver nogle fantastiske familiehunde. Spansk Vandhund/ Beagle/ Australsk Sheppard/Jackrussel. De bliver glade for leg, og vil nemt kunne indgå i langt de fleste fami...

Alder 4 uger