Oprettet 11. september 2019

Blandingsrace, hund, 3 år , salgklar 11. september 2019

Race
Race
Blandet hund
Race
Blandet hund
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
2765 SmørumAnnoncebeskrivelse

Hvem kan stå for det her ansigt… - mød skønne Isabela, hun er 3 år, 50 cm høj og vejer 20 kg. Hun har fået ormekur er vaccineret og steriliseret. Isabela blev fundet på gaden og afleveret til Milus internat i Portugal. Hun er en rigtig charmetrold med strithår over hele kroppen og de smukkeste ravgule øjne, som totalt smelter ens hjerte.
Det er tydeligt hun har haft et hjem engang og været vant til at blive luftet i snor, hun tøffer pænt afsted og elsker at komme ud og snuse og opdage. Hun er rigtig god social med andre hunde, men kan være lidt usikker og forsigtig overfor mennesker hun ikke kender, og det er vel naturligt nok efter at have levet på gaden. Heldigvis varer det ikke så længe og nysgerrigheden overtager, og tilbyde man blidt hende ens venskab, siger hun ikke nej tak. Hun er helt igennem en skøn og meget venlig og dejlig hundepige, som vil få så meget mere selvtillid hvis hun havde sin helt egen bedste ven at støtte sig til, når verden bliver lidt for stor….
Så har du/i lyst til dette fantastiske job og stille og roligt at introducere Isabela for alle de gode oplevelser hun har til gode, så skriv og fortæl hvad du/i kan tilbyde denne skønne pjusket hundepige. Isabela formidles gennem Dogs of Portugal Danmark.
Du/I kan læse mere om internatet og vores arbejde med hundene på:www. dogsofportugal. dk
Er du interesseret i at adoptere Isabela, og mener du/I kan tilbyde hende et godt hundeliv, så kontakt os.

Oplysninger:
Racer: Blandingsrace
Alder: 3 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: 11. september 2019


Blandet hund 6000 kr.

Blandet hund

Puddel/Ruhåret han hund 2 år Stor og skøn lydig hund. Han er super kærlig. Kan være alene hjemme. Han er kastreret og HD foto super. Sælges kun grundet job ændringer.

Alder
4100 Ringsted

Blandet hund 3000 kr.

Blandet hund

Tøsen er en glad og dejlig pige på 3 år. Da ejer akut måtte af med tøsen kender vi desværre ikke meget til hendes fortid, og kan derfor kun beskrive hende ud fra iagttagelser fra internatet. Hun er ...

Alder 3 år og 11 måneder
9320 Hjallerup

Blandet hund 2.000. kr.

Blanding , hund, 2 år

Søde generte Esme søger nyt hjem. Ca 2 år gammel, legesyg, går fint i snor, ok med mennesker og andre hunde, er lidt bange for katte og kan derfor godt bo med kat. Hun er vaccineret, chippet og steri...

Alder 2 år
9381 Sulsted