Oprettet 10. september 2019

Bichon Havanais, hund, 2 år , salgklar 09.09.2019

Race
Race
Bichon havanais
Race
Bichon havanais
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
3000 HelsingørAnnoncebeskrivelse

Vi er 2 hanhunde Alpha og Chino på 2 1/2 år, som søger nyt roligt, kærligt og børnefrit hjem (gerne ældre mennesker).
Vi er født i marts 2017, og er fra samme kuld, vi har aldrig været adskildt fra hinanden og er de bedste legekammerater, vi har dog fundet ud af vores rangorden.
Den nye forældre vi søger, skal elske at være sammen med os, de skal også vide, at vi er meget opmærksomme og gode til at fortælle hvis der kommer uventet gæster, med andre ord. vi gør når der kommer nogen men har lært at tie stille når vi får besked.
Vi er vokset op med børn (børnebørn) omkring os, i alderen 0-8 år og har været vant til, at blive passet ude hos familie og venner.
Vi er renlige begge to, meget kælende og meget lærenemme.
Vi kan godt være alene hjemme, har været vant til op til 8 timer. Lidt om os:
ALPHA er en hund med et nysgerrigt sind, altid glad, legesyg og rimelig god til at lystre (nogle gang skal det siges en ekstra gang) Alpha kan med alle hunde og fremmede mennesker.
CHINO er en hund som giver utrolig meget kærlighed, han ser op til sin ejer (når han først føler sig tryg)
Chino er MEGET kælen, og er rigtig god til at lege med bolde/tøjdyr og bamser.
Chino skal lige se folk/andre hunde an, da han nemt kan føle sig usikker og dermed utryg. Hans usikkerhed er enkelte gange kommet til udtryk overfor børnebørnene, ved at han har knurret/brummet men han har aldrig bidt, dette er sket i forlængelse af, at de har været overivrige og ikke kendt til hans grænser. Chino har det bedst når
“flokken” er samlet. Vores nuværende familie er nødt til at finde nyt hjem til os, da der har været sygdom i familien som desværre gør, at de er nødt til at priotere anderledes i livet. Det er med stor sorg, men det er også bedst for os.
Det er vigtigt for os at vi kommer til den rigtige familie, som kan rumme os og vores behov, samt give os masser af kærlighed og tryghed, da vi ikke ønsker at skulle skifte familie igen.
Det kan være en stor fordel, at læse om vores race.

Oplysninger:
Racer: Bichon Havanais
Alder: 2 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: 09.09.2019


Bichon havanais 6.500. kr.

Bichon Havanais, flere hvalpe, 9 uger , salgsklar 16-09-2019

Vi er to små piger og tre bichon havanesis drenge. Vi er meget søde og aktive bamse, og vi vil tilbyde kærlighed til en familie, der ønsker ægte kærlighed. Vi har 9 uger, vi har modtaget parasitbehand...

Alder 9 uger
6510 Gram

Bichon havanais 7500 kr.

Bichon, hvalpe, 7 uger

Hej de her små søde hvalpe søger et nyt hjem der er 4 drenge og en pige de er rigtig legesyge og kærlig. De er klar til at møde deres nye familie efter de er 8 uger. Du kan reservere dem nu men du ka...

Alder 7 uger
2600 Glostrup

Bichon havanais 9.500. kr.

Bichon Havanais, flere hvalpe, 3 uger , salgsklar 16. oktober

Skønne små Bichon Havanaise hvalpe efter de kærligere forældre sælges. Både mor og far haves. Hvalpene er opvokset i familiens midte og rigtig godt socialiseret, hvalpene er vant til børn og andre hun...

Alder 3 uger
4735 Mern