Oprettet 10. september 2019

Grand Danois (Den danske Hund)





Race
Race
Grand Danois (Den danske Hund)
Alder
Alder
10 uger
Farve
Farve
Sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
1. september 2019
Placering
Placering
7870 Roslev
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Vores sidste guldklump ❣❣❣ denne søde pige er nu 10 uger og venter på, at hendes nye familue snart må hente hende ❤ hun er så sød og intens. Hendes blik, når hun ser på en, går langt ind i sjælen. Hun er så nærværende, at jeg nogen gange tror, hun er ældre end de 10 uger!!! Hun er klog - kan sidde teknik, ved hjælp af lidt mad ???? hun er udadvendt, glad og imødekommende og elsker bare at putte tæt med alle der gider ❣
Vores kære Martha mor fik 9 hvalpe. De er opvokset hjemme i vores hus, hvor de har været selv de første 3 uger og resten af tiden, har vi alle boet sammen. Vores familie består af vores 2 piger på 10 og 13 år. Dertil har vi både mormor og mor til vores hvalpe. Vi har en lille nulle hund, på 3,5 kilo og vores kat James. Så der er liv i huset ???? som sagt , så boede mor og hvalpe alene, med mig og min madras, de første 3 uger. Vi har vist dem et alm liv i en familie, hvor man både hygger, leger og gør rent, ordner have osv.
De har selvfølgelig været ved dyre lægen- alt godt ! Og er registreret!!
Jeg kunne blive ved med at fortælle, men sandheden er, at i får mere ud af, at møde os og hvalpen, så i selv kan se, høre og mærke ❣ i er ALTID velkommen ????

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;