Oprettet 3. september 2019

Nova Scotia Duck Tolling, hund, 4 år , salgklar 9.9.2019

Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
4 år
Placering
Placering
5220 Odense SøAnnoncebeskrivelse

BamBam. Den dejlige dreng søger en kærlig familie. Han er kærlig, tillidsfuld, glad, afbalanceret, sød, lærenem og omgængelig af sind. Han ELSKER mennesker og vil rigtig gerne kæles med, også af børn. Han er glad for andre hunde.
Alt i alt, en utrolig kærlig og hengiven dreng der vil gøre en familie lykkelig. Estimeret 4 år | 16kg | Skulderhøjde 46cm | Primære race er Nova Scotia Duck Tolling retriever/ukendt mellem race. BamBam er i Portugal, der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige shelters i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er. Vi er CVR registreret. Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt. Alle vores formidles med fuld vaccination, rabies vacc, chip, orme- og lopperkur, Giardia og Leishmania tests, sundhedstjek og EU- pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests samt tandrens mv inden ankomst til Danmark. Vi yder altid støtte til vores adoptanter.

Racer: Nova Scotia Duck Tolling
Alder: 4 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: 9.9.2019

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Gadehund 2000 kr.

Gadehund

Søde Ecco søger hjem. Han er en 10 måneder gammel græsk blanding, der blev fundet sammen med 40 andre hunde i et forladt område. Han er blevet angrebet af andre hanhunde og har synlige bidmærker. Han ...

Alder 10 mdr.
2650 Hvidovre