Oprettet 1. september 2019

Podengo Mix, hund, 2 år , salgklar Nu





Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
2770 Kastrup



Annoncebeskrivelse

Navn: Nico
Født: 26.04.2018
Køn: Han, Neutraliseret
Vægt: Ca. 12 kg.
Befinder sig: Spanien
Race: Podengo Mix
Adoptionsgebyr: 3500 kr.
Kontakt os på: email
Nico formidles gennem DFA- Danish Friends of Animals. Læs mere på vores hjemmeside: `LINK FJERNET`. Vi er også på Facebook: DFA- Danish Friends of Animals
_________________________________________
Sødeste Nico blev fundet helt alene i en af syd-Spaniens store olivenlunde, det var 35 grader og intet vand i nærheden. Heldigvis blev han bragt i sikkerhed på internatet som vi samarbejder med i Spanien og er derfor nu i sikkerhed. Nico var meget dehydreret, forvirret og ikke mindst træt! En af de frivillige på internatet valgte derfor, at tage ham i pleje i nogle uger før han flyttede på internatet.
Nico er i dag en rigtig charmetrold, som elsker kram og nus, leg med de andre hunde og ikke mindst legetøj!
Mandag og torsdag er der gåtur med alle hundende på internatet. Nico elsker gåturene og står tålmodigt klar når dagen nærmer sig! Han er tryg ved at få sin sele på, nysgerrig på turen og der er intet bedre end, hvis der også er godbidder med. Nico er fin med de andre hunde på internatet, hverken underdanig eller dominerende. Hans bedste ven er Eric, som ligner ham lidt.
Nico er et skønt podengo mix. Som vil elske at bo hos en familie, som vil stimulerer ham både mentalt samt fysisk. og havde forståelse for at han skal lære alle hverdagens basale ting. Det er et must at du anvender positiv træning og kun et plus hvis du ønsker at gå til hunde-træning / “Legestue” for socialiserings skyld.

Syntes du også Nico er skøn og kan du tilbyde ham de rammer han går og drømmer om? Så kontakt os på mailen email.

Oplysninger:
Racer: Podengo Mix
Alder: 2 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;