Oprettet 22. august 2019

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
6 år og 1 måned
Placering
Placering
5592 Ejby



Annoncebeskrivelse

Aya levede sit første 1 1/2 år hos en ejer, som behandlede hende med meget hård hånd og hvor hun sjældent havde andet end en lille terrasse at besørge på. Hun blev solgt videre til en familie, som brugte mange mdr. på at lære hende, at være en tryg og glad hund igen. Desværre grundet sygdom kan familien ikke have hende længere.
Aya er en skøn pige, som for alt i verden gerne vil være hvor du er. Hun er tryg ved børn, vi søger dog et hjem hvor disse er over 12 år.
Det er kun begrænset hvad hun har været alene hjemme, men har klaret 2-4 timer fint. Der må påregne en tilvænnings periode til nyt hjem.
Aya kører gerne med i bilen.
Hun er en voksen dame, som nyder gåture i skoven, mere end leg med andre hunde. Små hunde kan hun ikke sammen med. Og så elsker hun lækre godbidder og vil også gerne søge dem i græsset eller lave lidt træning for dem.
Grundet hendes baggrund, har hun stadig noget bagage, hun er derfor ikke tryg ved kasketter og hjelme eller højrystede stemmer. Ej heller tæt bymiljø, vi søger derfor hus på landet, som dagligt vil gå ture med hende.
Her oplever vi hende som en rigtig kælepot, der gerne smider sig i frøstilling så man kan klø hende på hele ryggen.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;