Oprettet 20. august 2019

Dansk svensk gårdhundeblanding, hund, 5 år





Race
Race
Dansk Svensk Gårdhund
Alder
Alder
5 år
Placering
Placering
2100 København Ø



Annoncebeskrivelse

Det har været svært at finde det rette hjem for Kili, så nu prøver jeg igen.
Kili er en 5-årig, kastereret, dansk-svensk gårdhundeblanding på 12 kg. Jeg har haft ham siden hvalp og det er derfor meget svært for mig at sælge ham, men det er det rigtige for os begge to.
Jeg må erkende at det ikke er det rigtige for Kili at bo i storbyen, han stesser over alle de ting der sker på tur og ikke mindst alle de hunde han møder når han er snor. Han er usikker og nogen gange udfarende (gør) ad andre hunde når han er i snor og tiltrods for at jeg længe har prøvet at træne det væk, er det ikke muligt at gøre det rigtig godt når der er en ny hund på hvert gadehjørne. Lige ledes er Kili en hund der har passer af energi og hvor noget af de bedste han ved er at løbe frit, desværre har han her en dårlig vane med at gø ad fremmede menneske (så fremt de ikke har en hund med sig) som gør det meget svært at opfylde dette behov i byen, da hundegårde ikke er nok for ham. Andre hunde er der ingen problemer med når han er løs.
Kan du/I give ham et liv hvor disse ting ikke betyder noget får I en rigtig dejlig hund. Kili er en trofast hund der elsker at ligge op ad en i sofaen og blive kløet på maven.
Han elsker alt slags træning, jeg har gået til flere forskellige ting med ham og hver gang har han været nysgerrig og forventningsfuld. Kilis fremtidige hjem ser jeg er et hus med have. Det vil nok være mest optimalt hvis der ikke er små børn i hjemmet, da han godt kan være lidt vild i leg, men da
der er ikke nogen børn i min familie så ved ikke helt hvordan han vil være. En anden hund vil han elske, blot det er en hund der er lidt "robust" og kan lide at løbe og lege vildt.
Kili er en hund der er reserveret overfor fremmede og som lige skal se dem lidt an inden at han synes at de er dejlige mennesker, man skal derfor være indstillet på at det formegentlig vil tage nogle uger før at knytter sig rigtigt til en
Ring eller skriv for spørgsmål
Mvh Sofie.

Oplysninger:
Racer: Dansk svensk gårdhundeblanding
Alder: 5 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;