Oprettet 20. august 2019

Blandingsrace, hund, 12 mdr. , salgklar 20. august 2019





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
2765 Smørum



Annoncebeskrivelse

Gustava er den dejligste milde hundepige, med en hjerteskærende hård start på livet. I næste måned fylder hun 1 år, hun er 40 cm høj og vejer 11 kilo. Har fået ormekur, er vaccineret og steriliseret og nu super klar til et nyt og meget bedre kapitel i livet.
Hun blev sammen med sine søskende, fundet fortvivlet og bange ved siden af deres døde mor. Moderen var blevet ramt af en bil, og lå nu faretruende tæt på motorvejen, med de små hjælpeløse hvalpe omkring sig. Hun var derfor i sagen natur både meget utryg, forvirret og ked af det da hun blev bragt til Milus Internat i Portugal, hvor hun i dag bor. Der er ingen tvivl om at det har været en barsk oplevelse for de små hvalpe, og forståeligt nok er Gustava en forsigtig hundepige, men hun vil rigtig gerne kontakten, især lyser hun op når hun er sammen med andre hunde, så vipper den lille hale glad fra side til side hele tiden.
Hun vil også rigtig gerne have nus og snakkes med, hun skal bare lige se folk an først. Når hun så er tryg, og opdager at ingen gør hende ondt, er hun ren kærlighed og glæde – en skøn, skøn meget smuk lille hundepige, som i den grad fortjener et langt og godt liv, hvor der vil blive passet rigtig godt på hende, og hun aldrig vil komme til at mangle kærlighed eller omsorg.
Så hvis du/i har lyst til at give Gustava verdens bedste hundeliv og vise hende alt det gode i verden i hendes tempo, så skriv og fortæl hvad du/i kan tilbyde hende.
Gustava formidles gennem Dogs of Portugal Danmark.
Du/I kan læse mere om internatet og vores arbejde med hundene på:www. dogsofportugal. dk
Er du interesseret i at adoptere søde dejlige Gustava, og mener du/I kan tilbyde hende et godt hundeliv, så
kontakt os.

Oplysninger:
Racer: Blandingsrace
Alder: 12 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: 20. august 2019

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;