Oprettet 15. august 2019

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
8 uger
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Labrador-blanding
Farve: Sort
Køn: Hun
Alder: 8 uger
Pris: 3000,00

For at komme i betragtning til disse ti, tykke charmetrolde, skal man møde personligt op i Dyreværnets åbningstid og ansøge om adoption af dem senest søndag d. 25. august 2019 kl. 15:00.

Vi modtager ikke ansøgninger angående hvalpene pr. telefon og mail.

Herefter vil Dyreværnets personale matche ti heldige familier med den hvalp, vi vurderer, passer dem bedst i henhold til hvalpens behov og personlighed.

Hvalpene befinder sig ikke fysisk på internatet før afhentningsdatoen. Alle ansøgere skal være klar til at byde en hvalp velkommen i hjemmet torsdag d. 29. august 2019, hvor kuldet vil være fyldt 8 uger.

Mor Rosa er verdens dejligste labrador-blanding, der helt uplanlagt viste sig at være drægtig, med en far, der også skulle være Labrador-blanding. Jo nærmere fødselstidspunktet kom, des mere måtte ejeren erkende, at det var for stor en opgave at tage på sig, hvorfor Dyreværnet blev kontaktet.  

Vi fandt derfor verdens bedste plejefamilie, med erfaring fra egen labrador-kennel, og om nogen vidste, hvad det vil sige at have et stort kuld hvalpe. Her kunne Rosa føde sine hvalpe i ro og mag, hvilket vi må man sige hun gjorde, og hele ti fantastiske små væsener kom der ud af det lille uventede ”projekt”.  

Kuldet er fordelt på 4 piger og 6 drenge, og de søger alle ti nu nye familier. Mor Rosa kan dermed snart vinke farvel til moderrollen, og vende tilbage til sine vante omgivelser igen, hvor vi naturligvis får sikret, at der ikke opstår flere hovsa-kuld.     

Alle Rosa´s hvalpe er født og opvokset på en bondegård med en masse katte, som lever både indendørs, såvel som udendørs. Kattene har når som helst kunne gå i hvalpekassen, ifald de får lov af Rosa. Derudover har vi selv 3 labrador hunde, hvoraf den ene har fået hvalpe tidligere.  Hvalpene er således vant til andre hunde og at være en del af en større flok. Hvalpene leger allerede nu med de andre hunde, specielt vores labrador tæve på 1½ år er en god legekammerat og hun vil hvalpene rigtig gerne. 

Alle hvalpe har været indenfor i stuen under hele opholdet, og dermed vant til alle hverdagslyde, masser af mennesker, deriblandt også børn, de har påbegyndt træning med fløjte, som de reagerer på og er alle blevet skudtrænet, så de er forberedt på bedste vis til nytårsaften eller hvis nogle af dem skal trænes til jagt. 

Plejemor fortæller om Ronja:

Ronja er en skøn hvalp, som godt kan virke lidt mystisk på den gode måde. Hun har et fantastisk godt sind og hendes mindset ligner mor Rosa´s. Ronja er en smuk hund og hun vil knuse de fleste hjerter med sit milde og gode sind. Hun er en hvalp, der elsker selskab og opmærksomhed. 

Der er meget potentiale i Ronja. Hun er den type hund, man kan have med alle steder, da hun er nem og enkel. Det eneste Ronja kræver er mad og gerne meget af det, hvis det står til hende selv. Da Ronja bliver en stor tæve, skal hendes nye mennesker været træningsmindede, så hun vedbliver med at være en lige så dejlig personlighed, som hun er nu. 

Ronja er den førstefødte og ligner sin mor en del, dvs. en del labrador, men der er også noget andet i Ronja og det forventes, at hun kommer til at ligne sin mor. Dvs. hun bliver en slank hund med lange lemmer.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;