Oprettet 15. august 2019

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
8 uger
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Labrador-blanding
Farve: Gul
Køn: Han
Alder: 8 uger
Pris: 3000,00

For at komme i betragtning til disse ti, tykke charmetrolde, skal man møde personligt op i Dyreværnets åbningstid og ansøge om adoption af dem senest søndag d. 25. august 2019 kl. 15:00.

Vi modtager ikke ansøgninger angående hvalpene pr. telefon og mail.

Herefter vil Dyreværnets personale matche ti heldige familier med den hvalp, vi vurderer, passer dem bedst i henhold til hvalpens behov og personlighed.

Hvalpene befinder sig ikke fysisk på internatet før afhentningsdatoen. Alle ansøgere skal være klar til at byde en hvalp velkommen i hjemmet torsdag d. 29. august 2019, hvor kuldet vil være fyldt 8 uger.

Mor Rosa er verdens dejligste labrador-blanding, der helt uplanlagt viste sig at være drægtig, med en far, der også skulle være Labrador-blanding. Jo nærmere fødselstidspunktet kom, des mere måtte ejeren erkende, at det var for stor en opgave at tage på sig, hvorfor Dyreværnet blev kontaktet.  

Vi fandt derfor verdens bedste plejefamilie, med erfaring fra egen labrador-kennel, og om nogen vidste, hvad det vil sige at have et stort kuld hvalpe. Her kunne Rosa føde sine hvalpe i ro og mag, hvilket vi må man sige hun gjorde, og hele ti fantastiske små væsener kom der ud af det lille uventede ”projekt”.  

Kuldet er fordelt på 4 piger og 6 drenge, og de søger alle ti nu nye familier. Mor Rosa kan dermed snart vinke farvel til moderrollen, og vende tilbage til sine vante omgivelser igen, hvor vi naturligvis får sikret, at der ikke opstår flere hovsa-kuld.     

Alle Rosa´s hvalpe er født og opvokset på en bondegård med en masse katte, som lever både indendørs, såvel som udendørs. Kattene har når som helst kunne gå i hvalpekassen, ifald de får lov af Rosa. Derudover har vi selv 3 labrador hunde, hvoraf den ene har fået hvalpe tidligere.  Hvalpene er således vant til andre hunde og at være en del af en større flok. Hvalpene leger allerede nu med de andre hunde, specielt vores labrador tæve på 1½ år er en god legekammerat og hun vil hvalpene rigtig gerne. 

Alle hvalpe har været indenfor i stuen under hele opholdet, og dermed vant til alle hverdagslyde, masser af mennesker, deriblandt også børn, de har påbegyndt træning med fløjte, som de reagerer på og er alle blevet skudtrænet, så de er forberedt på bedste vis til nytårsaften eller hvis nogle af dem skal trænes til jagt. 

Plejemor fortæller om Rollo:

Rollo er en helt igennem skøn hvalp. Han er så stor og kluntet, at han falder over sine egne ben, når det skal gå stærkt. Rollo er en decideret ”hyler” og han skal have kontakt med sine mennesker hele tiden, ellers har han det bare stramt. Rollo har brug for ekstremt meget nærhed og han er en hvalp, der højest sandsynligt får det svært med at være alene hjemme, med mindre der er en anden hund, der tager sig af ham – og endda vil jeg sige, at Rollo kun må være meget kortvarig alene hjemme i selskab med anden hund, indtil han vokser til, hvis han nogensinde gør det.  

Rollo har behov for tryghed, mange kærtegn og er en blød dreng. Rollo kan godt lide at lege og som hvalpeflokkens største har og får han mange kræfter. Rollo kan blive en god brugshund, og hvalpetræning og fortsat træning derefter, skal være en del af Rollo’s liv. Rollo bærer ikke præg af en alfa-han, selvom han er den største og meget gerne vil lege med sine søskende, og han ville sagtens kunne lande i en hundevant børnefamilie, som kan tilbyde ham et minimum af alenetid. 

Han er den største hvalp i hele kuldet, er gul og ligner en labrador i farven, men der er også andet i Rollo end labrador, muligvis newfoundlænder. Det forventes, at Rollo bliver en stor hund, formentlig på størrelse med de største labradorer.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;